Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért öltözik egyre rémesebben...

Miért öltözik egyre rémesebben a magyarok nagy része?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember halál szakadt és topis. Kevés pénzből is lehet divatosan öltözni, de a legtöbb ember igénytelenül néz ki. A nők is leharcoltak, elhízottak, lenőtt haj stb. A férfiak is elhízottak, szerencsétlenek, kitaposott cipőben. Tisztelet az igényeseknek.
ma 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%

Én csak mert se barátom akinek tetszenem kéne plusz járni se tudok sehova pl szórakozni, nincsenek barátok sem, munkahelyen meg a kutyát se érdekli hogy nézek ki sőt, az lenne a bajuk, ha csinos és szép lennék.

Női munkahely, és a sok klimaxos egyből vérszemet kapna. Nagyon figyelni kell ilyenekre hogy inkább a nagymama kardigán meloban, amugyse ügyfelezünk.

A pasikkal meg úgy vagyok akinek nem tetszek kardigánban vagy ilyenekbe az ne legyen rám akkor se kiváncsi ha céges bulikon vagy máshol meg én vagyok No1 top bombanő.

Csak mert errol kérdésem is volt hogy észre se vesz meloban a pár szál pasikollega, csak ha ki vagyok rittyentve akkor meg hanyatt esnek tőlem, leesik az álluk, nyomulnak, es ez nekem olyan irritáló.

De azt írták ez normális hogy a pasik csak akkor látnak meg ha felveszem a cimplapmodell stylom.

Csak épp ilyenkor én meg a sértettségtől imádom offolni ezeket. Hogy ha kardiganban nem kellettem akkor lehet most tovább is ballagni.

ma 15:35
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Úgy általánosságban mentálisan is le vannak harcolva az emberek nagyrészt. Ilyesmire már nem is marad energiájuk talán.
ma 15:42
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Drágák a ruhák
ma 16:05
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Őszinte leszek, sosem érdekelt a divat és nevetségesnek tartom, hogy még mindig egymást nézegetik az emberek a Lidl tészta sorban, hogy jajj, DIVATOS-E a másik.

1, a divat, mint olyan egy nevetséges cirkusz. A trendek legnagyobb része ízléstelen fszság, ami csak azért kell, mert a másiknak is olyan van.

Én pont a divatosság ellen vagyok. Ne a divattal foglalkozzanak az emberek, hanem álljunk át arra, hogy személyes stílusunk legyen és az legyen maradandó, ha érdekel az öltözködés.

Felesleges pazarlásnak tartom azt, hogy valami folyamatosan változó hülyeséget kövessek, mert valahol valaki eldöntötte, hogy most épp a magas derekú vagy az alacsony derekú farmer a *divat*.

2, senki nem a te gyönyörködtetésedre öltözik. Őszintén? Nekem sok divatos dologtól kell hánynom. Meglátom a sok egyformára sminkelt csajt az egyen hurkaszájukkat, meg a fiúkat azzal a fuckboy göndör egyenhajjal és nevetnem kell.

Ha valakinek nincs igénye/ideje/energiája/bármi a külsejével foglalkozni... lehet nem szeretni, de még mindig nem neked szól a létezése.

3, a te életedhez mit adna hozzá, hogy mondjuk mindenki neked megfelelően öltözködne? Csak mert leírni, hogy nem kívánsz meg valakit, akinek nem is volt célja az kicsit olyan... oké, és?

Nem lesz olcsóbb nekem a kenyér, mert XY random ismeretlennek tetszik a ruhája vagy nem?

ma 16:05
 5/19 anonim ***** válasza:
55%

"Kevés pénzből is lehet divatosan öltözni..."

Szerinted. Amikor választani kell, hogy a gyereknek vesz új cipőt, mert kinotte 3 hónap alatt, vagy magának, akkor hidd el, nem magának fog.

ma 16:09
 6/19 A kérdező kommentje:

#4 attól, hogy téged nem érdekel a divat, felteszem nem igénytelen, agyonhasznált és szakadt ruhákban mész az utcán.

És igen, mennyivel jobb már ránézni egy igényes és csinos emberre, mint egy szakadt tramplira 🤷

ma 16:15
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Én szeretem azt a trógert, aki vagyok
ma 16:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Foglalkozz a saját dolgoddal.

Nyilván büdösen meg mocskosan ne sétálgasson az ember a városban, de azért baromság a másikat nézni meg cseszegetni hogy milyen dagadt vagy hogy milyen cipőt és ruhát hord.

ma 16:58
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, kit érdekel, hogy neked mi tetszik és mi nem?

Pont ez az oka, hogy így néznek ki az emberek. Full telibe 💩-ják a magadfajtákat. Mondjuk jó is teszik 🤣🤣

ma 17:14
 10/19 he84 ***** válasza:
Nagyrészt egyetértek a 4-es válaszolóval. A divat engem se érdekelt soha és most se, nem is fog. De nem csak ruhák terén. Nőként megvan nekem a magam egyszerű és kényelmes stílusom. Csak mert valaki nem hódol be a divatnak, az még nem azt jelenti, hogy akkor szakadt ruhákban jár. Például turkálóban is lehet jó, olcsó ruhákat találni. Sok ruhám nem onnan van, de néhány igen és sokáig jók. A turkálók nagy része nem szakadt ruhákról szól. Azt én is utálom, ha valaki azért bámul nagyon, vagy beszól, mert nem az épp aktuális divat szerint öltözök. De szerencsére nekem még soha nem szóltak be ilyen miatt, remélem nem is fognak.
ma 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!