Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért öltözik egyre rémesebben...

Miért öltözik egyre rémesebben a magyarok nagy része?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember halál szakadt és topis. Kevés pénzből is lehet divatosan öltözni, de a legtöbb ember igénytelenül néz ki. A nők is leharcoltak, elhízottak, lenőtt haj stb. A férfiak is elhízottak, szerencsétlenek, kitaposott cipőben. Tisztelet az igényeseknek.
dec. 16. 15:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%

Ma már nem számít annyira,mint régen.Ha felveszek egy ruhát vagy szoknyát,már kivagyok öltözve.Engem mindig basztattak a ruháim miatt,ezért nem szólok meg senkit.Mindenki azt hord,amit akar.

De.Mivel viszonylag jó alakom van,és sokal fiataabbnak néznek a koromnál,és tudom mi áll jól,megy az irigység,rosszindulat.Főleg a fiatalabb nőktöl.Pláne,ha én jobban tetszem a kiszemeltjüknek.Melltartó se hordok.Sose érdekelt ki mit mondd.Amikor csóró voltam,akkor is csak olyan ruhát vettem,ami tetszik.Ha drága volt,összegyüjtöttem az árát,akkir is,ha csak egy valamit vettem egész évben.Modt sincs sok ruhám/kb:60/,de az jól kombinálható.Évekig hordom őket.Most meg már annyiféle lehetőség van olcsón tuhát venni.Egyszerűen nem érdekli az dmbereket.És prűdebbek is lettek.20-25 éve sokkal merészebben öltözködtek.És a kutya se szólt meg.Most kilátszik a nyakad,mindenki sápitozik.

dec. 16. 23:27
 22/24 anonim ***** válasza:
27%
21. Te csinálod jól! Neked van igazad! Sok sikert és "NO MATTER"! 👍
dec. 17. 07:40
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

Saját példám:

Divat - nem érdekel, csak a kényelem, és kifejezetten nem akarok úgy tűnni, mint aki hatást akar tenni

Leharcoltság - túl sok a feladat, a probléma

Elhízottak - az átlag magyar pasi mindent elhízottnak tart, ami nem 36-os méret

Lenőtt, nem elég profi haj - lásd túl sok feladat, akkor festem be, amikor ráérek, és régen jártam drága szalonba szép barnára festetni, de egy idő után úgy voltam, hogy "ezeknek" jó lesz a lakossági dobozos vörösesbarna is. Sőt még magamnak is vágom, és ha nem sikerül olyan jó, akkor csak összegumizom, és jólvanazúgy.

Kitaposott cipő - egy jobb cipő, ami kényelmes is 30-40 ezer forintnál kezdődik, még szép, hogy addig hordom, amíg le nem szakad. A legkevésbé számít, hogy ki mit gondol. Amúgy is védjük a környezetet, nem?

dec. 17. 08:51
 24/24 anonim ***** válasza:
85%
Volt egy nagyon elegáns fekete műbőr kabátom. Tényleg olcsón vettem, nagyon jól nézett ki. Ez mondom meg lesz nekem míg élek. Aztán az elsőre tartósnak kinéző réteg ugyanaz az a papírvékony fos, ami néhány év után elkezd leperegni. Volt egy szintén nagyon elegáns barna, hosszú szárú műbőr cipőm lekerekített orral, szintén olcsón. A talpa néhány év után levált. Az olcsónak nem nevezhető snake cipőből már a harmadikat taposom ki 10 év alatt, mivel én nem csak a parkolóból sétálok az autóig oda meg vissza. Bemegyek egy ruhaüzletbe, jövök is ki mert nem találni semmi egyszerű, de mégis jó cuccot. Sima egyszerű farmer nem is létezik, amin ne lenne direkt rojtozott, gyűrött, szaggatott. A pólókon át lehet köpni. Ami ruha megtetszik abból meg elfogyott az átlag méret. Zoknin meg gatyán kívül szinte nem vettem semmit már 10 éve. Egy normális szabású egyszerű farmerom van amit még 15 éve vettem, de a zsebénél már ki van rojtozódva.
dec. 17. 09:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!