Angelo99 kérdése:
Szerintetek a targyak potolhatok?
Figyelt kérdés
Szerintetek a targyak potolhatok nektek mi a velemenyetek errol van kedvenc targyatok vagy ragaszkodtok hozzajuk??tegnap 23:22
1/15 anonim válasza:
A tárgyak nagy része pótolható. De persze olyan is van, ami nem, mert mondjuk limitált, vagy műkincs, vagy van hozzá valami érzelmi kötődés. A probléma akkor van, amikor valakinek túl sok tárgyhoz van túl erős érzelmi kötődése.
2/15 A kérdező kommentje:
Lumitalt??mukincs az mi??
tegnap 23:36
3/15 anonim válasza:
A legtöbb igen. De volt olyan, hogy egyszer elhagytam a pénztárcámat, egy sima Stradivariousos darab volt ami szerintem a mai napig kapható, nem tudom, de nem egy extra cucc, csak azt apukám vette nekem, amikor együtt shoppingoltunk egyszer. Megvettem ugyanazt, mert tetszett, de már nem volt ugyanolyan.☹️ Pedig azért kaptam több ajándékot is apukámtól, még csak azt sem lehet mondani, hogy ez volt az egyetlen dolog, amit valaha vett nekem…
4/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem vettel ugyanolyant de mas volt??
tegnap 23:42
5/15 anonim válasza:
Bocs, de nem értem, mit nem értesz azon, amit írtam.
#1-es voltam
6/15 anonim válasza:
Ötös, pacsi, szerintem az sem volt érthetetlen, amit én írtam.😂
7/15 A kérdező kommentje:
Hat hogy elvesztetted a tarcad es ugyanolyant vettel de meg is a regi hiányzott?
tegnap 23:48
8/15 anonim válasza:
Az én tárgyaim pótolhatók, amennyiben rendelkezésre áll a megfelelő pénzösszeg. Utóbbit viszont igyekeznék gyűjteni és elég rosszul állok ezzel a projekttel, szóval igyekszem vigyázni a tárgyaimra. A porfogókat lehetőleg kerülöm, néha bedobozolok dolgokat és ha egy-két évig elvoltam nélkülük, mennek a kukába vagy ha ismerőseimnek kell, akkor nekik adom.
9/15 A kérdező kommentje:
Hm bezzeg az en delfinem de igen betegesen nem jo ragaszkodni a dolgokhoz mert olyan leszel mint en
ma 00:44
10/15 A kérdező kommentje:
Pont.
ma 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!