21/38 anonim válasza:
Amikorvolt egy lehetőségem a váltáshoz, nem tettem meg.
22/38 anonim válasza:
Fiatal koromban több időt fordítottam a bulikra, mint a sajátjövőm építésére! Ezt mindig is bánni fogom..
Nem könnyű 35 évesen újra elkezdeni tanulni, a munkahely mellett.
23/38 anonim válasza:
Pár konkrét elszalasztott lehetőséget, hogy nem vettem a németet kellen komolyan gimi alatt, illetve, hogy olyan emberek véleményére adtam, akikére nem lett volna szabad.
24/38 Senior Séf válasza:
Soroljam? Erről szól az élet! a siker rossz tanítómester! Csak a hibáinkból tudunk tanulni.
25/38 A kérdező kommentje:
24# Ez egy klisé, de nem igaz..
nov. 29. 16:17
26/38 anonim válasza:
24# Figyelj, menj fel Facebookra és ott osztogatsd a bölcsességeidet
27/38 Senior Séf válasza:
Tegyél meg valamit, ami sikerül. Tanulsz belőle? Lófa5zt! Ha viszont nem sikerül, legközelebb máshogy próbálod. Tehát tanultál a hibádból.
28/38 A kérdező kommentje:
27# Nem igaz... A kudarcok megölik az embert lassan, fokozatosan. Nem tanítanak semmit se. Ez csak egy jól hangzó lózung, de nem így van.
nov. 29. 19:32
29/38 Senior Séf válasza:
Azt ölik meg, aki hagyja. Másokat megerősítenek. A kudarc ugyanis legtöbb esetben saját hibánk miatt szakad ránk. Vágyvezérelt gondolkodás, a csapdák nem kellőképpeni feltérképezése, figyelmen kívül hagyása, B terv nemléte, stb. Engem mindig a szerencse fiának tartottak, mert sikerültek a dolgaim. Akik így vélekedtek, nem látták az ezer átvirrasztott éjszakát, amikor érveket ütköztettem ellenérvekkel, mielőtt valamibe belevágtam. De muszáj volt így élnem, mert sikerorientált pasasként rühelltem azt a fa5zt, aki a balsikerén kesergett. Vagyis magamat.
30/38 anonim válasza:
A kudarc ha nem is építi újra az életedet, de legalább megerősít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!