Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tettetek már az életben olyan...

Tettetek már az életben olyan dolgot amit nagyon megbántatok? Amiért szinte minden nap bánkódtok hogy megtettetek? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Köszi
2014. febr. 5. 14:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Olyan dologra gondolok amire még vissza gondolni is fájdalmas..
2014. febr. 5. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
4 éve elhagytam a vőlegényem,lánykérés után 1hónappal. (beparáztam) Azóta se vagyok boldog.
2014. febr. 5. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én hibámból halt meg a kislányom.
2014. febr. 5. 14:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Goreny voltam, amikor szakitott velem egy lany. A nem visszafordithato kulsejere tettem megjegyzest.
2014. febr. 5. 14:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottam az exemmel, aki utána öngyilkos lett.
2014. febr. 5. 14:27
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
5: az teljes mértékben az ő hibája. Te kiléptél egy nem működő párkapcsolatból, ami szíved joga, ő meg ezért annyira büntetni akar, hogy meg is öli magát. Ha nem szakítottál volna vele akkor teljesen tönkre tett volna, egy ennyire bosszúálló, önző ember mellett pokol lenne az életed. Te semmi rosszat nem tettél azzal, hogy szakítottál vele, sőt, esélyt adtál neki, hogy olyan párt találjon magának, aki vele akarja leélni az életét.
2014. febr. 5. 14:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt 3as? Nem lehet hogy csak te gondolod hogy a te hibád volt? Nagyon ritka az, amikor konkrétan valakinek a hibájából hal meg valaki. Egyébként sajnálom.
2014. febr. 5. 14:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#7, de az én hibám és egy orvosé. Ő beletojt a dolgokba, én pedig erősen gyanítottam egy hatalmas tévedését, de vakon megbíztam benne, és nem tettem semmit.
2014. febr. 5. 14:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a te hibád volt, hanem az orvosé. Hacsak nem vagy te is orvos. A te dolgod az volt - sajnos - hogy megbízz az orvosban... :(

Én csak olyasmiket bántam meg, amiket NEM tettem meg vagy nem mondtam ki.

2014. febr. 5. 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#6,

köszönöm szépen. Mindenki ezt mondja, még az exem szülei is, de én mégis hibásnak érzem magam.

2014. febr. 5. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!