Tettetek már az életben olyan dolgot amit nagyon megbántatok? Amiért szinte minden nap bánkódtok hogy megtettetek? Mi volt az?
Figyelt kérdés
Köszi2014. febr. 5. 14:08
11/17 anonim 

válasza:

Naiv 11 évesként elárultam a barátaimat és azóta már egyedül lettem miután áruló kutyák vettek körül, amit végül is meg tudok érteni... Azóta már annyira elkanyarodott az életem, hogy már alig hiszem el.
12/17 anonim 

válasza:

Nekem az, hogy az egyetemre mentem. A mai napig csak a káromat látom belőle, de semmi hasznosat nem tanultam a szakmámban.
13/17 anonim 

válasza:

Túl gyorsan akartam felnőni. És mikor ez bekövetkezett rájöttem,hogy a szüleimnek fájdalmat okoztam ezzel.
14/17 anonim 

válasza:

Bevallottam egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé.
Ebbe nem az volt a rossz, hogy visszautasított, hanem, hogy utánna nem éreztem akkora vonzalmat. Bár ha meglátom akkor sajnos még mindig zavarba jövök, pedig tudom, hogy őt még csak nem is érdeklem :(
15/17 anonim 

válasza:

Bevallottam egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé.
Ebbe nem az volt a rossz, hogy visszautasított, hanem, hogy utánna nem éreztem akkora vonzalmat. Bár ha meglátom akkor sajnos még mindig zavarba jövök, pedig tudom, hogy őt még csak nem is érdeklem :(
Még én érzem magam rosszul, hogy ő utasított vissza :(
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm először is a válaszokat, mindenkinek menni fog a zöld kéz !!
2014. febr. 5. 18:04
17/17 anonim 

válasza:

Húú ez ide most nagyon pitiánernek fog hangozni, de örülök, hogy ennél rosszabb dolgok nem történtek még velem. Levágattam a hajam. Ennyi. Tudom, h ez semmiség, de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!