Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tettetek már az életben olyan...

Tettetek már az életben olyan dolgot amit nagyon megbántatok? Amiért szinte minden nap bánkódtok hogy megtettetek? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Köszi
2014. febr. 5. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Naiv 11 évesként elárultam a barátaimat és azóta már egyedül lettem miután áruló kutyák vettek körül, amit végül is meg tudok érteni... Azóta már annyira elkanyarodott az életem, hogy már alig hiszem el.
2014. febr. 5. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy az egyetemre mentem. A mai napig csak a káromat látom belőle, de semmi hasznosat nem tanultam a szakmámban.
2014. febr. 5. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Túl gyorsan akartam felnőni. És mikor ez bekövetkezett rájöttem,hogy a szüleimnek fájdalmat okoztam ezzel.
2014. febr. 5. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Bevallottam egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé.

Ebbe nem az volt a rossz, hogy visszautasított, hanem, hogy utánna nem éreztem akkora vonzalmat. Bár ha meglátom akkor sajnos még mindig zavarba jövök, pedig tudom, hogy őt még csak nem is érdeklem :(

2014. febr. 5. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Bevallottam egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé.

Ebbe nem az volt a rossz, hogy visszautasított, hanem, hogy utánna nem éreztem akkora vonzalmat. Bár ha meglátom akkor sajnos még mindig zavarba jövök, pedig tudom, hogy őt még csak nem is érdeklem :(

Még én érzem magam rosszul, hogy ő utasított vissza :(

2014. febr. 5. 15:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm először is a válaszokat, mindenkinek menni fog a zöld kéz !!
2014. febr. 5. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Húú ez ide most nagyon pitiánernek fog hangozni, de örülök, hogy ennél rosszabb dolgok nem történtek még velem. Levágattam a hajam. Ennyi. Tudom, h ez semmiség, de akkor is...
2014. ápr. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!