Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit megbántál az életben?

Mi az, amit megbántál az életben?

Figyelt kérdés

nov. 28. 09:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

7#

És az orvos egyből vitt a protokoll szerinti vizsgálatokra? Mert ez fontos lehet.

nov. 28. 12:35
 12/38 anonim ***** válasza:
Hogy nem előbb tettem meg dolgokat.
nov. 28. 12:57
 13/38 anonim ***** válasza:
63%

Megbántam hogy úgy születtem hogy nem volt semmi elképzelésem arról hogy mivel foglalkozzak felnőttként, nem úgy mint az osztálytársam, aki gyerekkorától kezdve tudta hogy mi szeretne lenni, erre készült, és meg is valósította, ma már nagycsaládos boldog ember!

Ha nincs rendes hivatásod amit úgy érzel mintha rád öltötték volna, kábé semmit sem ér az életed, csak vegetálsz!

nov. 28. 13:12
 14/38 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel lehettem volna szobanövény is, amit csak öntözni kell!
nov. 28. 13:15
 15/38 anonim ***** válasza:
Megalkuvó meg nem vagyok, csak azt tudom csinálni amiben 100%-ban tudok hinni!
nov. 28. 13:16
 16/38 anonim ***** válasza:
Úgyis kib@sznak ha látják hogy nem értek hozzá, vagy nem vagyok hiteles!
nov. 28. 13:18
 17/38 anonim ***** válasza:

Amikor elvégeztem a 8. Osztály felvettek engem egy nyelvi előkészítőbe/informatikai szakra (technikum)

Nem tudtam megállni ott a helyemet, nem volt nagy a sikerélményem. Ez tavaly volt.

Nem buktam meg, de elpazaroltam 1 évet.

Most kereskedelmi szakon tanulok, ami sokkal jobban megy

Ösztöndíjat kapok

nov. 28. 13:46
 18/38 anonim ***** válasza:

Hogy hagytam magam befolyásolni, és azt az iskolát végeztem el, amit a körülöttem lévő felnőttek jónak láttak, és amiről az első perctől tudtam, hogy nem az én szakmám és egy percet sem fogok benne dolgozni, ahelyett, hogy kiálltam volna amellett, amit én szerettem volna, hagytam magam lebeszélni....

A másik, amit megbántam, hogy meg akartam felelni az elvárásoknak, hogy minél hamarabb menjek férjhez. Ezzel még vártam volna jópár évet a mai fejemmel.

nov. 28. 14:19
 19/38 anonim ***** válasza:
Én is a pályaválasztást mondanám talán.
nov. 28. 16:59
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy férjhez mentem. Igazából nem a férjem személyével van a baj, élhető, kellemes vele az élet, tenyerén hordoz. De arra jöttem rá, hogy nekem nem való a házasság, és a gyerek sem lett volna való. Szépen fel tudtam volna az életemet építeni úgy is, hogy egyedülálló maradok. (Mindennél jobban szeretek egyedül lenni).
nov. 28. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!