Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti megbántatok már valamit az...

Ti megbántatok már valamit az életben?

Figyelt kérdés
Sokak mesélgetnek,hogy megbánták,hogy ezt nem csinálták,vagy azt nem... nektek van ilyen? :)
2014. márc. 3. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

Sokmindent megbántam már...

Az első az hogy megszülettem, bár erről nem tehetek.

A második hogy sose leszek öngyilkos ha eszembe jut.

2014. márc. 3. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok időt pazaroltam olyanra, amire nem kellett volna, és ezt az időt soha nem fogok visszakapni.
2014. márc. 3. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Mivel még eléggé az életem kezdetén vagyok (egy 80 éveshez képest :D), ezért inkább olyan dolgokat bántam meg, amit megtettem.

Jó persze, megbántam azt is, hogy 16 évesen nem kardoskodtam, hogy mehessek fesztiválozni nyáron, de annak is biztosan meg volt az oka. Pár barátság elfelejtődését is bánom, de azért nyugtat a tudat, hogy biztosan így kell lennie.

Elég hatalmas klisé, de minden hiba azzá tesz, akivé válnod kell, lehet az elmulasztott, és megtett dolog is :)

2014. márc. 3. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Hajjaj. A kerdes inkabb az, hogy mi az, amit nem bantam meg, erre viszont nincs valasz.
2014. márc. 3. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Én az eddigi életem során rengeteg hibát követtem el. RENGETEGET!!!

De egyiket sem bántam meg. Az okai egyszerűek. Vannak olyan dolgok amikre utólag rájöttem hogy irtó nagy hülyeség volt megcsinálni, és bárcsak ne csináltam volna. De ezeket a dolgokat általában terveztem, azt gondoltam jónak, ténylegesen elfogadottnak hittem és akartam. Más szóval ennek meg kellett történnie. Ha akkor nem történik meg akkor később.

Hoztam rossz döntéseket is. De ezek egyikét se bánom. Azért, mert senki se jövőbelátó. És nyilván mikor azt a döntést meghoztam az volt amiről úgy véltem hogy legkevésbé fogom megbánni. Ha visszamennénk az időbe és mindent elfelejtenék valószínűleg megint úgy döntenék, hiszen azokat tartottam jobb döntéseknek.

Próbálom úgy élni az életem hogy a jóra törekedjek, és így ha valamit el is szúrok akkor sem kell megbánnom.

2014. márc. 3. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, hogy azzal veszítettem el a szüzességemet, akivel. Bár minden szempontból tökéletes számomra a fiú, mégsem tudom azt érezni iránta, amit szeretnék. Csak ragaszkodás van, és tisztelet, nem kívánom őt, nem vagyok szerelmes. 20 évesen pedig érthető módon vágyom a szerelemre.

Ezenkívül azt bántam meg, hogy nem tanultam fiatalon zongorázni, és nem fogytam le akkor, amikor még jó lett volna. Nem vagyok különösebben elhízva, de a térdeim már most sajognak.

Az elsőn nem tudok már változtatni, a másik kettőre még van remény.

2014. márc. 3. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Pl., hogy ezt ide írtam...
2014. márc. 4. 00:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2014. márc. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!