Mi az, amit nagyon megbántatok az életben?
Ismerős. Nekem is egyetemmel kapcsolatos, én tudtam mit akarok, csak rossz iskolát választottam hozzá, aztán félbe is hagytam munka és beilleszkedési zavarok miatt.
Hülye voltam.
De te még gondolom fiatalabb vagy, simán változtathatsz.
még nem tudom, hogy bánom-e.
Olyan szakra mentem, amit nagyon szerettem, de most nem tudok elhelyezkedni vele, illetve még több tapasztalat annál is több pénz kellene.
Azt is sajnálom, hogy nem tanultam meg rendesen angolul...
Engedtem az anyai nyomásnak, és gimnáziumba mentem normális szakmát adó iskola helyett. Ezek után szintén miatta egyetemre is jelentkeztem, de a legsz.rabb szakra vettek fel. elpocsékoltam 8 (!!!!) évet az életemből.
Hogy sem a múltban, sem most nem álltam ki az igazam mellett a testvéremmel szemben. Ő a kedvenc, és miatta pokol az életem. Bánom, hogy nem kapott tőlem még egy kiadós verést azért a hosszan tartó terrorért, amit művel velem.
Bánom, hogy nem hallgattam a páromra, és vállaltam fel előbb az eljegyzésünket, mert így egy idegösszeroppanástól kíméltem volna meg magam. Bánom azt is, hogy nem ejtettük meg a házasságot előbb.
Az esküvő napjával kapcsolatban meg majdnem mindent bánok. A puffos ruhát, a sok haj b.zbazt, a kocsis menetet, a fényképészt ..... Szintén a családom nyomásának engedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!