A család támogatóereje nélkül (anyagiak, érzelem) lehet valamire vinni az életben?
Ha legalább párod van, aki szeret és támogat. Akkor később ketten könnyebben boldogultok.
Sajnos igaza van az előttem szólóknak egyedül tényleg nem lehet semmit elérni. :/
Lehet, csak sokkal nehezebb.
24 éves vagyok, és pont ma sírtam emiatt, mert nekem se jöttek össze eddig a dolgok, és egy hatalmas nullának érzem magam. Bár egy ponton túl már nem számít, hogy miért, senkit sem fog ez érdekelni, vagy erős vagy, vagy nem vagy senki, sajnos ez az igazság.
Nekem hiába van három éve párom, az előző 21 évet nem olyan könnyű kitörölni, pedig próbálkozok.
Akit támogatnak anyagilag, nyilván behozhatatlan előnyre tesz szert. Hacsak el nem herdálja a pénzt.
Ahol azonos anyagi feltételek vannak, mint nálad, ott előny persze az érzelmi támogatás, de önmagában nem elég. Fontos az egyén küzdeni tudása, ha ez megvan, nem számít, hogy nincs meg az érzelmi támogatás. Nehezebb persze, de ha nem vagy egy elveszett lélek, akkor ugyanannyira te is tudod vinni, mint egy azonos anyagi háttérből induló, ámde érzelmileg támogatott egyén.
igen, lehet
nevelőapám rá a példa: szüleitől egy fillért nem kapott az életre, az apja még féltékeny is volt rá, ezért nem támogatta semmiben, félt hogy többre viszi
a lakásunkat kockáztatva hitelt vett fel, abból csinált egy vállalkozást, 5-6 évig csak vitte a pénzt, viszont most, hogy már 11 éve működik, nyugalomban élünk anyagi biztonságban
ebből a pénzből már nyaralni megyünk, kocsit kaptam, van lovunk stb
sose reménytelen a helyzet, csak sokkal nehezebb elérni így valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!