Mit tennetek ilyen helyzetben?
Kérlek,ne sértődj meg Kérdező,de szerintem teljesen el vagy nyomva ebben a kapcsolatban. A férjed pedig nagyon meggondolatlan,hogy így,hogy családja van,csak ide-oda ugrál a munkahelyek között. Engem is érdekelne,hány évesek vagytok,mert olyan gyerekesen viselkedik a párod,de ezt tényleg ne bántásnak vedd,mert nem az akar lenni!
És bizony azok a férfiak,akiknek míg otthon éltek anyuka kinyalta a feneküket és ezt a családmodellt látták egész gyerekkorukban,mert apuka is elvárta ezt,azok előbb utóbb belekényelmesednek a kapcsolatba és már követelni fogják,hogy szolgálják ki őket.
Én itt tényleg a totális elnyomást látom és ennek nem hiszem,hogy jó vége lesz. Mert a te türelmed is véges,remélhetőleg. Bocs,hogy ezt mondom,de a párod olyan,mint egy lázadó kamasz,és mindent támadásnak vesz.
Le kéne vele ülni,kettesben beszélgetni,hogy mi miért van,ő hogy látja a helyzetet és mért úgy látja ahogy. És higgadtan jó volna,ha végig tudná hallgatni a te érvelésedet is. Ha pedig nem működik a kommunikáció köztetek,akkor sajnos húzhatjátok ezt még,de semmi jóra ne számíts! Nekem ez a meglátásom.
Gondolom azért nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen.
Miért házasodtál össze vele, és miért vállaltál gyereket vele? Remélem nem azt vártad, hogy majd a kedvedért megváltozik. Kicsit változik és alakul mindenki, a párok is egymáshoz, de ha túl nagyok a különbségek, túl mások az igények, akkor az sosem fog működni, kivéve ha te magad azt nem mondod, hogy a békesség kedvéért lemondasz minden igényedről, és úgy marad minden, ahogy eddig.
Ha a kapcsolat elején jó volt neked úgy a párod... és te is jó voltál neki ahogy... akkor tulajdonképpen nem nagyon reklamálhatsz már így utólag.
Kerestél volna olyat, akiben több az érzelem és jobb vele! Most vagy ezt tűröd, vagy elváltok. Akkor viszont a gyerek fog szenvedni, mert nem lesz rendes családja...
koszonom a valaszokat, a negativokat is. Egyreszt nem vagyok tini, se nem huszoneves, nem is lehetnek tobb eve felsovezetoi pozicioban... Egyebkent kesei 30-asok vagyunk.
Es sajnos a kapcsolat elejen nem derultek ki ezek a dolgok. Tehat mikor osszehazasodtam vele normalis volt. Besegitett a haztartasba, sot mikor kislanyunk szuletett, nagyon sokat besegitett, szivesen pelenkazott, dadusgatta etc. Ezek a dolgok kb mikor kislanyunk olyan egy eves kora ota kezdtek elojonni szepen lassan. Akkor valtott munkahelyett es sajnos nem volt egy szerencses valtas, rosszabb az iskola es joval messzebb van, de az elozo helyerol is mehetneke volt. Ott 6 evet tanitott tehat nem egy ket ev utan volt mehetneke. Eleinte csak a szunet elott jottek elo a dolgok, de most mar midnennaposak es elegem van.
Epp tegnap volt vele egy vitam es ultimatumot adtam:
A) vagy osszeszedi magat es helyrehozza a kapcsolatait az igaztgatoval es a kollegaival, es megprobal toleralni masokat es turtoztetni magan, es evvel megmenti a hazassagat
B) pakol haza anyucihoz. Ha kilep ugy h nincs munkahelye akkor is pakol anyucihoz mert nem tartom el.
C) verzio nem letezik.
Tehat valaszthat jobbra vagy balra. A valas eseten, nagy valoszinuseggel haza fogok koltozni, a kislanyomat is viszem.
Az egyszer biztos, h nem fogok dolgozni mint a barom, plussz itthon a haztartas, o meg feltett labakkal gyerekezik, es semmit nem csinal itthon. Ezt csinalta az apja, es en kozoltem vele, h egy kulonbseg van az anyka es koztem, h az anyja elturte en meg kiteszem a szuret.
Szoval valaszthat.
Igy utolag igen rossz valasztas volt, de ezt nem tudtam elore, nyilvan ha tudtam volna nem mentem volna hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!