Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek férje van,egy fia,és emellett egy szeretője. Azért van szeretője mert a férje állandóan veri őt,persze a kisfia erről mit sem tud. Válna szegény lány de nem mer mert a fia nagyon apás és fél hogy elveszíti őt. Keresete nem sok mert tescoban dolgozik,jó ha havi 80-at kap. Míg a férjének van 3 autója is. A lánynak pedig csak egy családi háza. A lány 30 valahány éves.
2012. nov. 1. 14:56
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
70%

Hát mit? Semmit!

Semmi közöd hozzá!

2012. nov. 1. 14:59
 2/34 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nincs közöm hozzá,de valószínű azért van ebben a helyzetben mert tehetetlennek érzi magát. De én pedig segíteni szeretnék neki. Ezért tettem fel a kérdést,nem pedig azért hogy azt a választ kapjam hogy semmi közöm hozzá. Arra lennék kíváncsi hogyha te vagy más válaszoló lenne ebben a helyzetben ti mit tudnátok tenni?
2012. nov. 1. 15:05
 3/34 anonim ***** válasza:
75%
Ne avatkozz bele. Ez magánügy...
2012. nov. 1. 15:06
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
Háza van, munkája, keresete van, új párja is van, én elválnék a helyében. A gyereknek ehhez nincs köze. Bár ilyen agresszív ember mellett nincs helye a gyereknek sem.
2012. nov. 1. 15:08
 5/34 anonim ***** válasza:
40%

Lehet, hogy nem azért tetted fel a kérdést, hogy az a választ kapd, hogy semmit közöd hozzá. De akkor sincs hozzá semmi közöd.

Én mit tennék? Az első válaszban olvashatód! Semmit! Mivel ez az ö magánügyük! Senkinek sincs arra szüksége, hogy valaki kéretlenül beleavatkozzon.

2012. nov. 1. 15:10
 6/34 anonim ***** válasza:
Mégis milyen alapon szólnál bele mások életébe? Nem a te dolgod. Amúgy kb ha aközött kell választania hogy állandóan verik (alaptalanul??-vagy a szerető miatt?) vagy elveszíti a gyerekével a kapcsolatot és éhen hal a Tescos fizetéséből akkor én nem forszíroznám a válást.
2012. nov. 1. 15:15
 7/34 anonim ***** válasza:

Mégis milyen opció létezik arra, hogy akár segítségképp is, de beleavatkozz a házasságukba.

Arról nem is beszélve, hogy mindennek két oldala van. Nem ismered a férj verzióját.

Plusz ha jobban belegondolok, 1: felnőtt nőtt a feleség

2: ha engem állandóan vernek, akkor nem hezitálok, az a gyereknek is rossz, hiába titkolózom

3: lehet, hogy fordítva van, és azért veri , mert szeretője van.

Szerintem ha a feleség először félre kufircol, akkor is, ha rossz a házassága, akkor ugyanannyira hibás, mint a férj.

Van ennek más módja, emberek vagyunk. Ha valami nem működik, nem erőltetem és csak utána keresek magamnak valakit!

2012. nov. 1. 15:26
 8/34 anonim ***** válasza:
Nem neked kell tenni bármit is, hanem a lánynak. Te végülis nem is tudnál semmit csinálni, azon kívül, hogy meghallgatod. Ha családi háza van, dolgozik, akkor azért nem elveszett, nem nincstelen. Első körben talán a házat kéne eladni (nem hiszem, hogy tescos fizetésből fenn tudná tartani, hacsak a szeretőjével együtt nem költöznek oda), aztán ha megvan, akkor egy kisebb lakást venni az árából és már költözhetne is és válhatna. Nem hinném, hogy a férjnek lenne ítélve a gyerek, bár ebből a pár sorból nem tudjuk, hogy a csajnak van-e valami olyan dolog a füle mögött, ami miatt nem kapná meg a gyerekét. Ez pont az a helyzet, amikor merni kellene lépnie!
2012. nov. 1. 15:27
 9/34 anonim ***** válasza:
Válnék, mert a gyerekre előbb-utóbb rossz hatással lesz a szülei rossz viszonya, még akkor is ha nem látja. Nem hülye, csak gyerek, és mivel gyerek, kifinomultabbak az érzékei. Meg fogja érezni.
2012. nov. 1. 15:32
 10/34 A kérdező kommentje:
10 éves a gyereke így már van beleszólási lehetősége. Nem azért veri mert tudja hogy szeretője van,mert erről nem tud. Azért veri mert ő ilyen. Ha tudná mit tegyen már rég tett volna valamit. Nem hiszem hogy jó érzés neki hogy napi szinten többször verve van. Most úgy őszintén. Ha ti élnétek át nap mint nap amit ő, akkor még is mit tennétek? Tovább élnétek ugyanezt az életet? Nem hiszem. Erre szeretnék választ kapni. Én csak segíteni szeretnék,megoldást találni. Lehet hogy nincs közöm hozzá de ez nem válasz.
2012. nov. 1. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!