Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (többi lent)
Hát mit? Semmit!
Semmi közöd hozzá!
Lehet, hogy nem azért tetted fel a kérdést, hogy az a választ kapd, hogy semmit közöd hozzá. De akkor sincs hozzá semmi közöd.
Én mit tennék? Az első válaszban olvashatód! Semmit! Mivel ez az ö magánügyük! Senkinek sincs arra szüksége, hogy valaki kéretlenül beleavatkozzon.
Mégis milyen opció létezik arra, hogy akár segítségképp is, de beleavatkozz a házasságukba.
Arról nem is beszélve, hogy mindennek két oldala van. Nem ismered a férj verzióját.
Plusz ha jobban belegondolok, 1: felnőtt nőtt a feleség
2: ha engem állandóan vernek, akkor nem hezitálok, az a gyereknek is rossz, hiába titkolózom
3: lehet, hogy fordítva van, és azért veri , mert szeretője van.
Szerintem ha a feleség először félre kufircol, akkor is, ha rossz a házassága, akkor ugyanannyira hibás, mint a férj.
Van ennek más módja, emberek vagyunk. Ha valami nem működik, nem erőltetem és csak utána keresek magamnak valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!