Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A hazugság ebben a helyzetben...

A hazugság ebben a helyzetben érthető? Vagy mit csináljak, ha a beszélgetés semmit sem ér?

Figyelt kérdés
Majdnem 30 éves nő vagyok. A volt barátomat érthető okok miatt nem csípték a szüleim. Fél éve szakítottam vele, és nincs szándékomban visszamenni hozzá (habár ő szeretné elölről kezdeni). Múlt héten azzal hívott fel, h találkozzunk, mert személyesen szeretne beszélni ròlunk. Anyunak megemlítettem, h találkoznék vele. Azóta áll a bál, van zsarolás, fenyegetés, múltbeli dolgok előhozása, rendőrséggel fenyegetés, minden. Nem értik meg, h ez az én döntésem. Közel lakunk egymáshoz, egyfolytában figyelnek, hova megyek mikor jövök. Úgy döntöttem, ezek ellenére is találkozom vele. Eljöttem otthonról aerobikra. Legalábbis ők úgy tudják. Viszont az exemmel találkozom, és csak remélni merem, h senki nem követett le a családból. Értem, h aggódnak, de szerintem hagyniuk kellene, h eldönthessem, h élem az életem, akár tetszik nekik akár nem. Vélemények? Előre is köszönöm!

2012. okt. 29. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

És komolyan 30 éves vagy? Az írás alapján tininek néznélek.

Állj a sarkadra.

2012. okt. 29. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Azon vagyok
2012. okt. 29. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Természetesen a Te döntésed, hiszen már felnőtt vagy. És az is a Te döntésed lesz, na és egyedüli felelősséged, ha a volt barátodban ismét csalódsz.
2012. okt. 29. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég furcsa, hogy 30 évesen így bánnak Veled..

Szerinted nem? Miért hagyod??

Na, most úgy komolyan, sértés nélkül..miért laksz még 30 évesen is a szüleiddel ?

Nagylány vagy már az önálló élethez.

2012. okt. 29. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem lakom a szüleimmel, csak közel hozzájuk, ezért látják, mikor vagyok otthon és mikor nem....

Próbáltam már szépen beszélni velük, meg csúnyán is, de egyik sem használt. kösz a válaszokat.

2012. okt. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!