Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha hazugságon kapnád?

Mit tennél, ha hazugságon kapnád?

Figyelt kérdés
A vőlegényemnek olyan munkája van, mint a mesében...egyszer volt, hol nem volt. Most épp ott tartunk, hogy nincs, de majd lesz. Hogy mikor, azt senki nem tudja. Ugyanaz a munkahely, csak ilyen időszakos munkák vannak. Megtudtam, hogy nem lesz most munka egy darabig. Megkérdeztem a páromat, azt mondta, hogy nem beszélt a főnökével (hazugság), és hogy úgy néz ki lesz munka. Albérletben élünk, ha nem lesz munkája, akkor megyünk a hid alá. Nagyon pipa vagyok rá, hogy hazudik, és ez már a második munkával kapcsolatos hazugsága egy héten belül.

2012. okt. 28. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Legfőképp azon gondolkodnék el, hogy vajon mi szüksége arra, hogy hazudjon neked. Esetleg rossz tapasztalata van azzal kapcsolatban, amikor igazat mondott?

A hazugságot ugyan elítélem, de valami oka csak van, ha valaki hazudik.

2012. okt. 28. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
17%

Gyerek is van?

Én ultimátumot adnék neki: vagy nincs több hazugság, vagy kenyértörésre kerül sor, és faképnél hagyod.

Tied a lakás? Vagy az övé?(mármint az az ingatlan, ahol éltek)

2012. okt. 28. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Én mondanám neki, hogy ideje lenne már normális munkát keresnie, úgyhogy sürgősen kezdjen el ezzel foglalkozni.
2012. okt. 28. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, ilyen körülmények között milyen nyomás van azon a szerencsétlen fiún.

Ezt a munkarendet akkor is tudtad, mikor összeköltöztetek? Mer' ebben az esetben nyugodtan húzzál bőrt a fogadra, ezt is vállaltad, mikor összeköltöztél vele.

Támogasd, és bátorítsd, hogy "Persze Drágám, biztos lesz valami a héten, vagy a jövő héten, és majd csak lesz valahogy".

Több pénzetek így sem lesz, számlát se lehet belőle befizetni, de a párkapcsolatotok nem megy rá a sárkányos viselkedésedre. Egy önbizalommal teli férfi, aki mögött támogató, biztos hátteret nyújt egy nő, sokkal ambiciózusabb, törekvőbb, és komolyabb szakmai sikereket ér el, mint az, aki folyton azt hallja, hogy "erre se vagy képes, miattad fogunk a híd alá menni".

Nehéz helyzetben MINDKETTEN próbáljatok valami plusz bevételre szert tenni, akár takarítás, újsághordás, gyerekvigyázás, fusimunka, tanulók felkészítése, stb.

Egy jó munkahely, fix fizetéssel természetesen nem ártana a párodnak, de - mivel nem tudjuk, mit dolgozik, mennyi a bevétel, miért nem megy most az üzlet - a legtöbben örülhetnek, ha egyáltalán van valami, és nem pattognak, ha nem muszáj.

Kérdésedre válaszolva, mit tennék, ha hazugságon kapnám: rettentően elszégyellném magam, hogy annyit zrikálom azt a szerencsétlen fiút, hogy fél megmondani az igazat, nehogy "kikapjon", ha nincs munka. Főleg ha nem is ő tehet róla... Elég stressz önmagában a pénztelenség és a tehetetlenség.

2012. okt. 28. 15:22
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
nem akarlak megsérteni, de te vagy házsártos és pénzéhes. inkább azon törd a fejedet, hogy te mit tehetnél, segíts a férjednek, legyél jó asszony és ne a sült galambra várj.
2012. okt. 28. 15:23
 6/15 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de azt hiszem a 4 év alatt, mióta együtt vagyunk, igazán találhatott volna magának egy normális, bejelentett állást, de hiába mondtam neki, ő megelégedett azzal ami van. Egy éve keres munkát, de nem talál olyat amilyen neki kéne, akkor talán lejjebb kéne adni az igényekből. Felajánlottam neki több dolgot, pl, hogy menjünk külföldre, vagy költözzünk a szüleimhez ideiglenesen, amig összeszedjük magunkat, de neki semmi se jó. Szóval nem hiszem, hogy én lennék a házsártos.
2012. okt. 28. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

miért kell manapság minden nőre rásütni, hogy pénzéhes?

basszus, ha később gyereket akarnak, akkor kell, h a férfinak egy normális munkája legyen, mert gyesből nem él meg 3 ember.

ha zavar, h ennyire ambíciók nélkül él a párod, akkor lapát, mert ha eddig így volt, később is így lesz.

van valami szakmája? milyen munkakörben dolgozott eddig?

2012. okt. 28. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
20%
Abból lehet rájönni, hogy az, hogy ha a pasi nem dolgozik mennek a híd alá. Dolgozzon a kérdező. Érdekes, mi nem mentünk a híd alá mikor csak egyikünknek volt munkája és januártól márciusig nekem sincs munka, mégse vagyunk csövesek, sőt! Úgy látom itt nem csak a férfi igényeiből kell lejjebb adni....
2012. okt. 28. 15:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem dolgozom? Nekem rendes, bejelentett állásom van!
2012. okt. 28. 15:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Úristen, ti komolyan melyik bolygón éltek?? Mondom ALBÉRLETBEN élünk, szerintetek egy fizetésből ki lehet hozni az albérletet, rezsit, plusz két embernek kaját? Ez Magyarország, heló.
2012. okt. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!