Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazugságon kapott férj?

Hazugságon kapott férj?

Figyelt kérdés

Hétfőn véletlenül találtam egy doboz gumit a férjem kabátjában( rá akartam gyújtani, ő dohányzik, a kabátjában tartja, így akadtam a csomagra)

Nem bírtam ki, ma rákérdeztem, hogy mi a fityfenéért hurcol a kabátjában gumit.

Azt felelte rá, hogy a házassági évfordulónk alkalmából vette, és eddig nem merte kitenni a fiókjába, mert félreérteném... Csak az a bibi, hogy a házassági évfordulónk idején nem lehetett benne a zsebében(több hónapja volt), mert nincs egy hónapja amikor kipakoltam a kabátot teljesen üresre, varrónőhöz vittem-onnan tisztítóba...

Valahol érdekel is meg nem is, hogy van-e valakije, bár inkább nem(teljes elhidegülés megvan, nem is kapálózok, hogy kijavítsuk) Igazából örülnék neki, ha nem nézne hülyének, és inkább bevallaná, ha...

2011. dec. 16. 11:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Ezt mondd el neki, is, mármint hogy akkoriban nem lehetett ott...
2011. dec. 16. 11:46
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
nézd meg a telloját..és ha találtál valami érdekest ird meg ! van tippem :P
2011. dec. 16. 11:50
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha már elhidegültetek, számít ez valamit?

Gondolom, akkor és ott nem ugrott be, hogy kipakoltad azóta...

2011. dec. 16. 11:51
 4/19 A kérdező kommentje:

Elkerekedett szemekkel kérdezte, hogy honnan tudom, hogy van nála. És neki is elmondtam, hirtelen sietnie kellett...

Tényleg ha nem akartam volna rágyújtani, akkor eszembe se jutott volna megnézni mi van a zsebeiben. Mosáskor se nézem meg a nadrágzsebeit, ha hagyott benne valamit akkor így járt...

2011. dec. 16. 11:53
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Beszélj vele mondd el azt amit itt leírtatok.Ha ennyire elhidegültetek minek vagytok még eggyütt???

Valószínü külön külön boldogabbak lennétek....

2011. dec. 16. 11:54
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
teljesen egyértelmű hogy van valakije, csak azt nem értem hogy mégis miért vagytok együtt? nem csak a megcsalás, a teljes elhidegülés is válóok már sztem.
2011. dec. 16. 11:57
 7/19 A kérdező kommentje:

Mert külön külön nem tudnánk megélni még- abszolút gazdaságosság miatt élünk együtt(én gyesen vagyok, neki kevés a fizuja, hogy gyerektartást fizessen plusz magát fent tartsa). Kb mint ha csak lakótársak lennénk.

Talán! ha akarnánk még lehetne valami köztünk, csak az a gáz, hogy egyikünk se akarja már ezt megmenteni.

És tényleg az jobban zavar, hogy hazudik, mint az, hogy ha tényleg van valakije... Xr helyzet:S

2011. dec. 16. 12:01
 8/19 anonim ***** válasza:
14%

Ez a Te hibád is hogy ha félrek.r, mi az hogy nem próbálsz javítani, mit gondolsz,hogy remete életet éljen, mert az asszony elhidegült tőle?

csodálkozom hogy még Veled van.

én azt mondom jól teszi, én is ezt tenném!

2011. dec. 16. 12:01
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

Mondd neki, hogy tudod, hogy egy férfinek arra szüksége van és nem kapja meg tőled, csak szeretnéd ha őszinte lenne, mer t ennyit megérdemelsz és kérdezd meg, hogy csak k....ázik vagy van valami komolyabb. És tisztázzátok, hogy válltok vagy nyitott házasság, esetleg külön élés vagy mi a megoldás.

Tisztázni kell, mert a sógorom például nem is alszik otthon, de vállni nem akar és kiborult, hogy a neje ismerkedni kezdett más pasikkal, pedig Ő csalta meg és Ő nem lakik már velük (van 2 gyerek).

2011. dec. 16. 12:02
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Na kaptál hideget, meleget.

Valóban, le kell ülni, és megbeszélni, hogy legyen vége a hazugságnak, legyen nyitott a házasságotok, és mindketten jobban fogjátok magatokat érezni. Már ha a férjed felnőtt ember, mert azt látom, hogy te az vagy.

Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet kidobni a másikat, mert bár nem szereti, de van szíve!

Én is egy lakásban lakom az exnejemmel, mert nincs hova mennie, és így nekem is könnyebb a rezsit fizetni. Ő is pasizik, én is keresgélek. Nincs ebben semmi elítélendő.

2011. dec. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!