Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazugságon kapott férj?

Hazugságon kapott férj?

Figyelt kérdés

Hétfőn véletlenül találtam egy doboz gumit a férjem kabátjában( rá akartam gyújtani, ő dohányzik, a kabátjában tartja, így akadtam a csomagra)

Nem bírtam ki, ma rákérdeztem, hogy mi a fityfenéért hurcol a kabátjában gumit.

Azt felelte rá, hogy a házassági évfordulónk alkalmából vette, és eddig nem merte kitenni a fiókjába, mert félreérteném... Csak az a bibi, hogy a házassági évfordulónk idején nem lehetett benne a zsebében(több hónapja volt), mert nincs egy hónapja amikor kipakoltam a kabátot teljesen üresre, varrónőhöz vittem-onnan tisztítóba...

Valahol érdekel is meg nem is, hogy van-e valakije, bár inkább nem(teljes elhidegülés megvan, nem is kapálózok, hogy kijavítsuk) Igazából örülnék neki, ha nem nézne hülyének, és inkább bevallaná, ha...

2011. dec. 16. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Most úgy érzed cseppet se zavarna,ha tényleg nő volna a dologban...

De ha mégis kiderülne,mit éreznél?

Ha fájna egy picit is,még van remény az újrakezdésre!

Akkor még nem teljes az elhidegülés,és lehet fellobbantani azt a kis szikrát!

Hidd el tapasztalatból beszélek!43/nő

2011. dec. 16. 12:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Én se vagyok mintafeleség, ezt tudom, neki is mondtam.

És látom rajta a feszültséget, ami abból ered, hogy ugye van a családja, akiket szeret, de menne is, mert nem én vagyok a párja. Csak nem engedhetjük meg magunknak a költözést.

Családi életet, közös programot már nem is tudom mikor csináltunk.(ha ismerős párt hívunk, akkor keresi a módját, hogy a csajokat elhagyja- mi majd elbabázunk, a pasik meg piálnak. Kirándulni azért nem mert utazni kell és ő utál utazni(de egyedül haverhoz szívesen...)

2011. dec. 16. 12:38
 13/19 anonim ***** válasza:

A kényszer szül furcsa szitukat én tudok olyat, ahol az apa az új nővel, az anya az új pasival egy fedél alatt élt majdnem két évig, amíg az egyikük tudott szerezni másik lakást és meglepően jól bevállt a helyzet. Elmondásuk szerint (mindkét feltől külön hallottam) jobb volt a kapcsolatuk (baráti jellegű) ezidő alatt, mint az azt megelőző 2-3 évben.

Sok sikert.

2011. dec. 16. 12:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá.Mondd meg neki,hogy ha van is valakije,legalább mondja el.Nyugodt hangon mondd.E.
2011. dec. 16. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor, ha jól értem, nyílt házasságban éltek, csak mégse. Szóval téged nem feltétlenül az zavar, hogy megcsal, hanem, hogy nem mond igazat. Lehet, hogy őt is nagyon bántja, hogy erre fanyalodott, és azért füllentett, mert hirtelen nem tudott mit mondani. Beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy megérted, ha van valakije, és nem érdekelnek a részletek. De ne hazudjon a szemedbe akkor se, ha már nem olyan kapcsolatotok, mint régen. És, ha van valakije, ne gondold azt, hogy nem lesz szerelmes, és nem fog elhagyni. Lehet, hogy az a nő jól keres. Ezt is kalkuláld bele!
2011. dec. 16. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:

"És tényleg az jobban zavar, hogy hazudik, mint az, hogy ha tényleg van valakije..."

Ez egy rendes ember! Nem akar téged megbántani.

Én például soha nem akartam se a feleségem retiküljében kotorászni, se a telefonját vizsgálgatni, se naplót keresgélni. Ez nyilván alkat kérdése. És így nem is csalódok túl sokat.

2011. dec. 16. 14:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha csak az anyagiak miatt vagytok együt,akorr csináljátok nyitott házasságban,neki már van szeretője,te is keress,mert ő már nem fog nőként nézni rád,és igy csak pocsékolod magd,egy szar házasságban.
2011. dec. 16. 17:48
 18/19 A kérdező kommentje:

16os: az a baj, hogy ha hazudik itthon generálja a feszültséget, ami jobban bánt hidd el, mintha megmondaná, hogy el akar menni mert... Amikor ütközik a randi és a család olyankor a gyerekek is szívnak én is és Ő is, a vége egy idegbeteg csapat. És a leugrok kenyérért naponta 3szor 3órára egy idő után nem hihető mese, ami meg az a kategória, hogy hülyének néz... Ami megint nagyon bánt.

Ha tisztességesen elmondaná, hogy mittom én, heti egy nap hagyjam békén reggeltől estig elmenne csajozni, de utána itthon Apa, és elégedett "férj"/barát, ám legyen.

Onnantól nem érdekel, hogy hányan kivel miért mennyire.

17: Per pill nekem a hátam közepére se kéne egy szerető. Volt elég csalódásom, nem a stílusom hogy 2egyszerre legyen, mégha az egyes számú már majdnem senkim, persze egy vonzó férfi és egy kiadós huncut javítana az életkedvemen átmenetileg de nem ez a megoldás nekem most(utána csak xrabb lenne a kedvem). Hogy a jövő mit hoz, azt meg nem tudhatom.

2011. dec. 16. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
megértelek,nekem is volt pár csalódásom,igy viszont egyre idegbetegebb frusztráltabb leszel kielégületleneül,miközben látod,hogy őt meg kielégitik máshol és még hülyét is csinál belőled.
2011. dec. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!