Mit tennél, ha hazugságon kapnád?
Szerintem kellemetlennek érzi,hogy a szüleidnél kelljen laknia és csak azért mondott nemet.Én is kellemetlenül érezném magam.Rendes munkát,pedig nem olyan egyszerű találni,bár egy év alatt szerintem sikerül annak aki dolgozni akar.Én júniusban végeztem a sulival és 1 hónapja dolgozom,de csak azért,mert egy ismerősöm rokona munkát ajánlott.
Előtte viszont legalább 100 helyre beadtam a jelentkezésem és összesen 3 vagy 4 állásinterjún voltam és nem vettek fel.Szóval jó nagy adag szerencse kell hozzá és meg kell ragadni a lehetőségeket.
A helyedben leülnék vele beszélni indulatmentesen,hogy véletlenül se érezze azt,hogy számon kéred.Szerintem egy nyugodt beszélgetés sokat segíthet és éreztetnéd is vele,hogy mellette állsz.
Sajnos az összes részlet ismerete nélkül ennél jobb tanácsot nem tudok adni.
Remélem segítettem!
Megértelek teljesen. Én sem tudnám ezt elviselni. A kedves vőlegényed néha dolgozik, aztán kényszerpihenőn otthon fekszik, leszarva a problémákat, még te dolgozol, és egyedül próbálsz mindent megoldani. Neki ez így nagyon kényelmes. Szerintem nem is bánja, hogy ilyen ez a munka, legalább nem kell annyit dolgozni, lehet sokat otthon pihenni. A többit meg majd te megoldod.
Nem tudom ezek után mennyire tudod még szeretni, és felnézni rá. Ha nem nagyon, akkor én kidobnám. Ha pedig igen, akkor adj neki ultimátumot, hogy pl van 4-6 hónapja (nem tudom mi a reális manapság), hogy normális munkát találjon, vagy vége. Ezalatt nem csesztetném, hanem próbálnám támogatni a munkakeresésben. Ha meg látom rajta, hogy ezek után sem keres semmit, hanem jó neki így, akkor lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!