Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek férje van,egy fia,és emellett egy szeretője. Azért van szeretője mert a férje állandóan veri őt,persze a kisfia erről mit sem tud. Válna szegény lány de nem mer mert a fia nagyon apás és fél hogy elveszíti őt. Keresete nem sok mert tescoban dolgozik,jó ha havi 80-at kap. Míg a férjének van 3 autója is. A lánynak pedig csak egy családi háza. A lány 30 valahány éves.2012. nov. 1. 14:56
21/34 A kérdező kommentje:
A két lány jóba van egymással,szintén egy helyen dolgoznak,de úgy tudom nem tudnak arról hogy egy és ugyanaz a szeretőjük.
2012. nov. 1. 15:50
22/34 anonim válasza:
Tehát akkor nem is ismered csak a párod ismerőse?
Irigyellek hogy ennyire ráérsz és vadidegenek problémáit akarod megoldani.
23/34 A kérdező kommentje:
Nem vadidegen. Párom jóban van vele,így néha többen összeszoktunk jönni néha és ő is ott szokott lenni. Ő,a tescos barátnői,meg párommal én. És így általa ismertem én meg jó pár hónappal ezelőtt. És ilyenkor szoktunk mindannyian beszélgetni egymással. Szóval azért mondom,hogy az túlzás hogy a barátnőm. De ismerem,és nem vadidegen.
2012. nov. 1. 15:58
24/34 anonim válasza:
Ne haragudj! De én inkább azt gondolom te vagy ez az illető, csak nem mered felvállalni.
Különben kétlem, hogy egy idegennel ennyit foglalkoznál.
25/34 A kérdező kommentje:
Azért mert valakin aki nem idegen,ismétlem NEM idegen,segíteni szeretnék,nem értem miért kell azt hinni hogy rólam van szó. Mi olyan hihetetlen abban hogy segítőkész ember vagyok? Lehet hogy ritka az ilyen ember de ettől függetlenül van ilyen. Nem tudom mivel tudnám bizonyítani az ellenkezőjét a gondolatodnak,de elég ha tudom hogy most eléggé mellélőttél. Már bocsi. Nem járok 30 felett,csak 20 vagyok. De gondolom ezt úgysem hiszitek el.
2012. nov. 1. 16:04
26/34 anonim válasza:
Ha mindenképpen zsong benned a segíthetnék akkor inkább menj el egy menhelyre és segédkezz ott vagy eredj és osztogass takarót hajléktalanoknak, DE MÁSOK MAGÁNÉLETÉBŐL MARADJ KI!
27/34 anonim válasza:
Értelmetlen vitatkozni. Tök mindegy, még ha a kérdező is a kérdésben szereplő lány, akkor sincs értelme az egésznek. Kérdező, szerintem leírtuk már többen is, hogy mit mondj a lánynak, aztán vagy megfogadja vagy nem. Ha pedig te lennél, akkor vagy megfogadod vagy nem. Nincs ezen mit tovább ragozni szerintem.
28/34 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti: köszi a tippet de állatmenhelyen önkéntes vagyok évek óta. De mindenesetre aki próbált megoldást találni a kilátástalan helyzetre,annak köszönöm a válaszát. Én nem is vitatkozni vagyok itt.
2012. nov. 1. 16:24
29/34 anonim válasza:
Gondolod, hogy ha elviseli igy az eletet, akkor ha majd te ele allsz, hogy "he kati, a gyakorin azt javasoltak hogy vallj el" akkor majd lep valamit????
30/34 A kérdező kommentje:
Én nem így gondolom.
2012. nov. 1. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!