Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek férje van,egy fia,és emellett egy szeretője. Azért van szeretője mert a férje állandóan veri őt,persze a kisfia erről mit sem tud. Válna szegény lány de nem mer mert a fia nagyon apás és fél hogy elveszíti őt. Keresete nem sok mert tescoban dolgozik,jó ha havi 80-at kap. Míg a férjének van 3 autója is. A lánynak pedig csak egy családi háza. A lány 30 valahány éves.
2012. nov. 1. 14:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azért veri mert tudja hogy szeretője van,mert erről nem tud. Azért veri mert ő ilyen."

Esetleg meg kellett volna néznie kihez megy hozzá és kinek szül gyereket.

2012. nov. 1. 15:37
 12/34 A kérdező kommentje:
Valamicske tanácsot szeretnék neki adni. A szeretőjével nem fog elköltözni ugyan is annak meg kb 2 nője van és váltogatja csak arra kell neki..
2012. nov. 1. 15:38
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Oké, válaszolok.

Ha verne a férjem és lenne gyerekem, nem az lenne az első dolog, hogy szeretőt keresek, hanem hogy elhagyom a férjemet. Ebben az esetben a gyerek lenne az első, hogy megteremtsem neki a nyugodt, biztonságos légkört, utána mennék csak pasizni.

Anyukám fele ennyi fizetéssel és dupla ennyi gyerekkel is lelépett, mert ez volt a helyes döntés. Ha valaki anya, onnantól kezdve nem állhat soha széttett karral, hogy nem tudja, mit csináljon, a gyerekei élete tőle függnek.

25/L

2012. nov. 1. 15:39
 14/34 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudhatjuk,lehet régen nem ilyen volt a férj. Lehet,nem biztos,iszik és ez váltja ki belőle.
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a barátnőd érdekes életet él.

Nem elég, hogy a férjét csalja, de olyannal, aki csak kihasználja? Neki nincs önbecsülése.

Különben meg nem értem a gondot. Van egy háza, munkahelye. El kell válni, ha azt akar!

16/34 A kérdező kommentje:
13-as: De ha te lennél ebben a helyzetben,azt mondod mindenképpen válnál,de nem félnél attól hogy a gyerekedet elveszíted? Elvégre akiről szó van,csak azért nem vál el mert fél hogy a gyereke nem őt választja,mert elvégre nagyon apás.
2012. nov. 1. 15:42
 17/34 intrepid ***** válasza:
Ha a gyerek nagyon apás, akkor lehet, hogy az apa kapná meg. Azért az is elgondolkodtató, ha annyira brutális a férj, hogyhogy a gyerek ennyire szereti? A másik: "állandóan veri" ott voltál? Láttad? Vagy csak az ő elmondásából tudod így, pedig aki félrekufircol, az hazudik is. Hazudik a férjének, hazudik a gyerekének, hazudik a barátnőjének,(neked, ha nem te vagy a hűtlen perszóna). Ilyen hazudozót, nem is csoda, ha elkalapál a férje néha. Megérdemli. Manapság szerencsére a bíróságok nem döntenek automatikusan úgy, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, hanem sokmindent vizsgálnak. Többek között megkérdezik a gyereket is, nem lesz jó pont a szerető sem, a hazudozás sem, tehát igencsak bizonytalan a dolog.
2012. nov. 1. 15:44
 18/34 A kérdező kommentje:
Szívesen mondanám hogy a barátnőm,de csak ismerősöm. Párom is tescos aztán mondhatjuk hogy kollégák,de ők pedig jóba vannak. A lány neki mesélte el,párom pedig nekem. Én pedig arra gondoltam hátha tudok neki valami megoldást találni. Szeretek másokon segíteni,én ilyen vagyok,ez csak nem rossz dolog. :/
2012. nov. 1. 15:45
 19/34 anonim ***** válasza:
Ez a csaj, már bocs, de rohadtul megérdemli azt, ahogy bánnak vele. Először is. Ha engem verne a férjem, de lenne lakásom, lenne állásom, akkor rögtön elhagynám és beadnám a válópert (nem hinném, hogy egy agresszív állatnak ítélik a gyereket, illetve 10 évesen már tud nyilatkozni a gyerek). Másodszor. A szeretőt ha csak dugásra kell neki a nő és különben meg van még máááásik is, azonnal kidobnám, mert nem aláznám meg magam azzal, hogy sokadik vagyok a sorban. Utána már élném a magam életét a gyerekemmel, aztán majd csak talál egy rendes pasit, aki nem veri és akinek nem sokadik a sorban. Én ezeket mondanám el neki, de ha nem akarja ezeket csinálni, akkor nincs mit tenni és kínlódhat tovább.
2012. nov. 1. 15:47
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a hűtlen perszóna,de azért köszi... Csak párom van vele jóba és neki szokta meg a barátnőinek mesélni a lány.
2012. nov. 1. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!