Mit tennétek abban a helyzetben aha az apa terrorizálja a feleségét és gyerekeit?
Hát figyelj, nincs olyan csodaszer, amitől erőfeszítés nélkül megváltoznak a dolgaid.
Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Ha nem bírjátok tovább, akkor el kell válni. Igen nehéz lesz, igen padlón lesztek, igen szegények lesztek...de aztán majd idővel felálltok és rendejön minden.
Vagy pedig maradtok és tűrtök és reménykedtek, hogy nem gyújtja rátok a házat.
A feleség helyében feliratnék magamnak erős nyugtatót dokival, és utána azzal kezdeném el etetni az apát, ha az apa rendszeres alkohol fogyasztó, ezt is figyelembe venném az adagolásnál. Én már láttam szépen gyógyszerezett alkoholistákat, lehet hogy az agyukat és szervezetüket hosszú távon ez is károsítja, viszont a körülöttük élők életére nagyon pozitívan hat.
A legtutibb új módszer (persze demokratikus világunkban ehhez is kell az alkoholista hozzájárulása, mert gyakorlatilag szinte lehetetlen valakit kényszergyógykezelésre küldeni) az hogy bőr alá pl. fenékbe beültetnek gyógyszert tartalmazó implantátumot, amiből naponta meghatározott mennyiség kerül véráramba, gyakorlatilag nem tudja így a páciens a gyógyszer beszedését elmulasztani.
én 23 öcsém 21 anyum nem dolgozik ő ápolásin van mamámmal.
Mennyibe kerül egy válás körülbelül?
"ma 12:15"
ilyen csak a mesében van,hogy minden jó,ha a vége jó
miből ennének,ruházkodnának?
emberek kerülnek utcára így
"én 23 öcsém 21"
ti dolgoztok?
esetleg iskola mellet vállalhatnátok vmi könnyebb munkát
árúfeltöltő,Mc Donalds,...stb
kapjatok mindketten minimálbért,már az is elég egy albérletre,a többiből meg esztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!