Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az, amit nagyon megbántatok...

Mi az, amit nagyon megbántatok az életben?

Figyelt kérdés
Amit legjobban megbántam:gimnázium után elmentem egy nagyon gyenge egyetemi szakra,mivel másik szakra betegség miatt nem vettek fel,többet ért volna egy évet dolgznom,és átgondolni,mit is zseretnék valójában
2013. jan. 15. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

1. Azt, hogy gyermekkoromban nem törődtem az egészségemmel, így most két súlyos, havi szintű kórházi ellenőrzést igénylő betegségem lett.

2. Pénzügyet és számvitelt kezdtem tanulni az egyetemen, ami nem lenne rossz, ha nem lenne nehéz a számvitel és még hozzá egy nagyon nagyon szigorú tanár, ami nem egyezik az én lustaságommal.

3. Folyamatosan bánok meg dolgokat a lustaságom miatt. Ha esélyt kapok, azt is ellustálkodom és mindig sírás a vége.

4. Hamarabb kellett volna diákmunkába kezdenem.

5. Túlságosan szeretek segíteni, így sokszor rájövök, hogy van, akin nem kellett volna, illetve nem kéne annyit másokkal törődni, mert bezzeg mikor nekem kellett volna segítség, akkor senki se jelentkezett.

6. Néhány sz*r embert nem kellett volna közelebbről megismerni, mert most nehéz tőlük szabadulni.

7. Tanulni kéne a holnapi számvitel vizsgára, de megint rohadt lusta vagyok, pedig volt rá egy hónapom és még neki se kezdtem. Ezt holnap nagyon meg fogom bánni.

2013. jan. 15. 12:51
 22/26 anonim ***** válasza:

*- Nagyon bánom,hogy olyan embereket engedtem közel magamhoz (hittem igaz barátságból)-akik maximálisan kihasználtak,-szó sem volt barátságról a részükről,csak a saját érdekük volt a fontos.

*- Bánom,hogy sokáig mások elvárásainak akartam megfelelni,- mert szeretetre és elfogadásra vágytam.

*-Bánom,hogy nem mertem kockáztatni és mindig a könnyebb utat választottam. /Meg lehet bánni dolgokat,de ettől még nem oldódnak meg,ez csak az első lépés,utána merni kell változni,változtatni./

2013. jan. 15. 16:22
 23/26 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok:

Azt elfelejtettem említeni,hogy január 2-án leépítettek a munkahelyemről mert csökkent a termelés,most itthon ülök munkanélküliként és fogalmam sincs hogyan tovább.Éjszakák telnek el azzal,hogy a jövőm miatt aggódom és nem tudok aludni sem.Március végéig kapok ugyan valamennyi munkanélkülit,de mi lesz az után?20 éves korom óta gyárakban dolgozom,15 évet elpocsékoltam az életemből iskolára,mert hát mi értelme volt,ha közben meg szalag mellett görnyedtem olyan emberekkel akik közül nem egynek még a nyolc általánosa sem volt meg?Bocsánat,hogy nyavalygok de most olyan jól esik kiírni magamból.A családom előtt nem merek panaszkodni,épp eleget idegeskednek ők is.

2013. jan. 15. 16:37
 24/26 anonim ***** válasza:
10-es:- Sajnos sokan vagyunk így két vagy több gyerekkel 35-év felett,esély sincs,hogy bárhová felvegyenek dolgozni,még a takarítói állásokért is verseny folyik...Mi is több ismerősünk is eladta már az összes személyes értékes holmiját,sokaknak el vitték az autót.-De bízni kell,örökké nem tarthat ez az időszak.
2013. jan. 15. 16:53
 25/26 anonim válasza:
10-es, március végéig még sok víz lefolyik a Dunán, lesz munkád! Milyen iskolát végeztél?
2013. jan. 15. 22:16
 26/26 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

Érettségim és postai ügyintézői szakmám van.Már megpróbáltam az összes környékbeli postát,de sehova sincs felvétel,onnan is küldenek el embereket.

2013. jan. 16. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!