Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit megbántál az életben?

Mi az, amit megbántál az életben?

Figyelt kérdés

ma 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy férjhez mentem 🤦‍♀️. Már van szabadulási tervem is.
ma 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Túl sokat foglalkoztam azzal, hogy megfeleljek másoknak.
ma 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Kétszer is újra kellett kezdenem az életet, egyszer egy rossz pénzügyi döntés miatt, aztán összeköltöztem olyannal, akivel nem kellett volna. Persze utólag könnyű megítélni, de mot már rendeződött az életem.
ma 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

És megbántam, hogy nem programtervező informatikusnak mentem. Azt hittem, hogy már telített a szakma, de nem is tévedhettem volna nagyobbat. Pedig mi tanultunk programozni az iskolában, szerintem nagyon könnyen elvégeztem volna az egyetemet.

Megbántam azt is, hogy nem diákmelóztam eleget, nagy problémáim vannak a munkamorállal.

Megbántam, hogy kamaszként f*szfej módjára viselkedtem néha az öcsémmel.

Ezenkívül nem sok mindent bánhatok meg, mert a legtöbb dolgot a körülmények hozták.

ma 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Megbántam a házasságomat(már vége) és nem a mostani párommal jöttem össze annak idején 10-20 évvel ezelőtt. Viszont a kislányom mindenért kárpótol.
ma 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Hosszú lista lenne 😃
ma 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen addig visszavezethető a történetem, hogy felsírtam az orvos kezében a születésemkor. Az Egyenlítőig tele lehetne irkálni az "élettörténetemmel" a netet, - mindenki számára érthető okból nem teszem ezt meg, rajtam kívül senkit nem is érdekel igazán.
ma 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmit, hiszen annyi minden jó is történt velem, amik lehet nem lehettek volna a rossz nélkül. Én a döntéseimet a legracionálisabb módon hozom meg, már középiskolás korom óta bennem van ez a szemlélet, az életem az én kezemben van, ezért semmit nem bánok, mert mindent aszerint tettem eddig, ami a jövőbeli énemnek a legjobb. Hamarosan befejezem az egyetemet az egyik legpiacképesebb mérnöki diplomával, boldog párkapcsolatban élek, a családommal jó a kapcsolatom és ennél többet nem is kívánhatnék, semmit sem bánok, mert nem lennék az, aki.
ma 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Megbántam, hogy húsz évig hűségesen kitartottam egy olyan férfi mellett, aki nem szeretett. Legalább megcsaltam volna, de azt sem tettem meg.
ma 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!