Mi az amit megbántatok az életben, és máshogy csinálnátok? Miért?
Semmit.
Lehet szar az életem picit de az én szarom és meghempergek benne. <3
20/F
semmit...
minden sikerem, minden bukásom ami eddig velem történt, minden formált, minden vitt előrébb...a friss sebeket eltüntetném, de a hegeket már nem...tehát friss élményként még azt mondanám, hogy megváltoztatnám, de később rájövök, hogy mit is kaptam egy-egy kudarc során...
most is egy kudarcon vagyok túl és cserébe kaptam egy óriási lehetőséget...ezen az úton járnék tovább, nem változtatnám meg a múltam, mert akkor változna a jövőm!
Tanulni kell a múlt hibáiból, ha a jövőben azt érzem, hogy egy olyan hibát készülök elkövetni amit már elkövettem egyszer, akkor korrigálok, megpróbálom elérni, hogy más legyen a végeredmény...
23F
Jó de a kudarcot valamennyire megbánja az ember.
Hisz akkor látja hogy nem sikerült.
De azért öröm ennyi pozitív hozzászólást olvasni.
Az tény hogy sajnos nem ennyire jó a helyzet általában az emberek körében sztem.
#5:
"a friss sebeket eltüntetném, de a hegeket már nem...tehát friss élményként még azt mondanám, hogy megváltoztatnám, de később rájövök, hogy mit is kaptam egy-egy kudarc során..."
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!