1/18 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az előző 3 ilyen kérdésnél, már ne haragudj. Valami újat rakj hozzá a kérdéshez, vagy olvass vissza.
2/18 anonim válasza:
Én ebben sajna profi vagyok: a csenddel verést nagyon tudom alkalmazni, de szerencsére nincs saját családom, barátaim, de mégis tudom alkalmazni:(.
3/18 A kérdező kommentje:
1# Bántott valaki?
nov. 21. 22:51
6/18 anonim válasza:
5, ha jól tudom, a ghostingolás az az, hogy nem törődsz a másikkal, levegőnek nézed.
Vagy rosszul tudom, kérdező?
7/18 anonim válasza:
Szerintem simán meg lehetne mondani a másiknak, nem tartom helyes dolognak. Akkor tartom annak, ha van valaki akivel semmilyen szinten nem akarok beszélgetni, és pár év után rámír, hogy mi van. Na ettől hülyét tudok kapni. Mondjuk jól meg szoktam mondani, hogy hagyjon békén de ha nem fogja fel, akkor először hanyagolom majd le is tiltom.
8/18 anonim válasza:
Anotalkon beszéltem sok ezer emberrel 30% ghostingolt úgyhogy megdzoktam , de leszoktam
9/18 A kérdező kommentje:
Én éltem már át, nyilván rosszul esik. Ilyenkor mindig magamban keresem a hibát, biztos nem vagyok elég jó, buta vagyok, unalmas, vagy idegesítő.. Próbálok pedig szeretettel fordulni mindenkihez. Az is lehet, hogy nem is nekem szól az egész, egyszerűen csak rossz élethelyzetben van az illető.
nov. 22. 17:05
10/18 anonim válasza:
Erre nincs mentség kérdező. Aki nem képes eléd állni, és azt mondani, hogy bocsi, ne találkozzunk többet, mert..... Az egy jellemtelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!