Mit vár tőlem a barátnőm akivel már megszakítottam a kapcsolatot több mint 1 éve és rám ír boldog születésnapot kívánva?
Ezt nem lehet tudni. Az sem biztos, hogy vissza akar menni valami közelebbibe, lehet csak jó emlékei vannak és ezért akart jót kívánni neked. De az is lehet, hogy ez valami tapogatózás. Fene tudja.
De az élet változik, emberek változnak, nincsenek szabályok.
Megint szabad, gondolta, te még mindig epekedsz utána, és tapogatózik.
De tudnia kell az embernek, hogy az alapjelleme az embernek sosem változik.
Ergo: újrakezdésnél ugyanazok az attitűdök előbb-utóbb fel fognak lépni. S kezdődik minden elölről.
A barátommal csinálta ugyanezt az exe.
Megszabadította váláskor a vagyona nagy részétől a barátomat, majd elherdálta egy év alatt az összeset.
Most elkezdett írogatni neki, hogy mennyire hiányzik és szeretne visszajönni hozzá.
(A szokásos női trükkök egyike.)
#5 szerintem max valami picit ír, hogy köszi pl. bár lehet erre majd kérdez valamit és akkor megint itt leszel, hogy hogyan tovább.
de szerintem amíg így ott van benned a nyoma a korábbinak addig nincs sok értelme. lehet ez annyi is, hogy most nem írsz, de ha valamikor úgy érzed, akkor majd írhatsz, mert ki tudja.
vagy azt is lehet, hogy megköszönöd. és ha kérdez, akkor elmondod neki ezeket amiket ide írtál. hogy nem volt ez így neked jó, és most egyelőre nem nagyon tudsz mit mondani.
talán a legrosszabb az lenne, hogy ő kérdezget te meg kényszeredetten válaszolgatsz. ezt kerüld el.
de tényleg nincs itt egyértelmű dolog. ezek mindig egyediek.
jah meg nekem most nem világos, hogy ez egy barátság, vagy egy volt párkapcsolat.
Mindketten lányok vagyunk és csak barátságról van szó, de legjobb barátnők voltunk.
Köszönöm a válaszokat, nem válaszolok neki mert attól tartok beszélgetni fog akarni és inkább kerülöm az egész szituációt. Remélhetőleg találkozni nem fogok vele (mert miután összevesztünk nem láttam őt) mert külön városban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!