Volt olyan barátod/ismerősöd , akivel megszakítottad a kapcsolatot, vagy veled szakították meg?
Aki téged leépített, azt hogy élted meg?
Illetve te miért szakítottál meg kapcsolatot bizonyos emberrel/emberekkel? Lehet az barát, család, vagy ismerős.
Jó döntés volt?
Kort és nemet is írhattok, de nem kötelező.
Szinte mindig én építettem le a barátságaimat. Sajnos nem vagyok egy megbocsátó típus és bizonyos kérdésekben nem engedek. Először 12 évesen építettem le az akkori legjobb barátnőmet, aki hátbaszúrt, később könyörgött, hogy bocsássak meg, de túl sokat szenvedtem a következmények miatt, amit ő okozott. Aztán 13 évesen, sajnos beléptem egy olyan barátságba, mintegy menekülésként, amiben kihasználtak és csak egy évvel később vettem észre, hogy én többet adtam bele a kapcsolatba mint a másik fél.
Aztán 15 évesen szintén a legjobb barátnőmet, aki folyamatosan féltékenykedett és hazudozott nekem, és a tanulmányaimra se tudtam rendesen koncentrálni miatta. Az egyik legjobb döntés volt, ilyen mérgező embert kitenni, de később tovább roncsolta az önképemet, kiközösítettek miatta stb.
Szintén 15 évesen építettek le először, ami azért volt furcsa, mert a barátságunk elején (más-más gimiben mentünk) ő ragaszkodott hozzám, mert nem igazán voltak barátai. De rá egy fél évre, amikor már beilleszkedett többé nem volt szüksége rám. Elfogadtam, nem fájt, megértettem.
Aztán most 22 évesen ismét ilyen leépítés előtt állok. Nagyon furcsa érzés. Úgy érzem nagyon sokat tettem a barátságba (habár rövid ideig tartott), én szinte mindent tudok róla, ő meg nagyon keveset rólam. Az utóbbi időben rosszul éreztem magam, de nem érdekelte. Kezdek lassan rájönni, hogy megint kihasználtak.
22/L
Olyasvalakivel szakítottam meg a kapcsolatot, akivel régen nagyon jó barátok voltunk és nagyon közel álltunk egymáshoz, ezért rendszeresen összejártunk. Sok évvel később már csak egy kíváncsi ismerős lett belőle, mert felvették az egyetemre, ezért már nem voltam neki fontos. A kapcsolat megszakításának okai az alábbiak voltak:
1. Ígéretet hazudott, amelyet ezután szándékosan megszegett.
2. Hazugságspirálba keveredett
3. Többszörösen időpontokkal hitegetett
4. Kiderült, hogy egész kapcsolatfelvételének célja egyetlen találkozás volt. Tehát szándékosan megtévesztett félrevezetett és átvert. Ezek után még ő volt megsértődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!