Volt már barátságotok, vagy haveri kör, haver, akivel megszakítottátok a kapcsolatot ? Vagy hogy titeket ignoráltak? Mi miatt jutottatok erre a döntésre ? Miért szakadt meg a kapcsolat? Bánjátok? Legszívesebben kitörölnétek ezeket az emlékeket?
A legjobb lány barátom párja eljött hozzám a házunkba. Az utcán elkezdett velem veszekedni. A csaj a háta mögött állt és lapított. Én felhúztam magam és egy hagyjatok engem békén kijelentéssel a lábára csaptam a kaput.
Utána nagyon sokat próbálkozott a csaj. Telefonon. Interneten,barátokon keresztül,de nekem nem volt erre szükségem. 10évvel később találkoztunk és egy "Szia te vagy az?"-al elintéztük a dolgot..
Néha le kell tudni zárni a dolgokat.
Engem leginkább elépítettek, kevés olyan ember van (maximum 1-2) akit én építettem le, de őket tényleg valós indok miatt, például azért, mert (mindketten fiúk voltunk) bevallota hogy bejövök neki, és igazából csak ezért beszélget velem. Én pedig biszexuális vagyok, de vele tényleg nem tudtam elképzelni semmit, így úgy voltam vele, hogy a legjobb az lesz, ha nem is beszélgetünk többet. A problémám egyébként megoldódott, mert otthagyta az egyetemi szakot, ahová együtt jártunk, szóval egy gonddal kevesebb.
A leépítések leginkább általános iskola végén, illetve középiskola végén voltak. Általános végén csak 1-2 ember volt, de a középiskola végén a konkrét "baráti" köröm épített le, mert már nem kellett a segítségem bizonyos tantárgyakban.. :) Egyetemen ezért már nem is próbáltam meg konkrétan barátkozni másokkal, van pár ismerősöm akikkel elbeszélgetünk az egyetemi dolgokról, de semmi komolyabb dologban - ivászatok, találkozások, ebédek - nem veszek részt, mert minek? Azért hogy 2-3 éve után lepasszoljanak? :D Az a kedvencem, amikor random bejelöl egy csoporttársam, akit max látásból ismermek, hogy van-e jegyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!