Nálatok mi volt az a tett/történés amikor végleg megszakítottátok egy nagyon ó baráttal a kapcsolatot?
Az, hogy csak azért, mert ő megházasodott és úton van a baba, ettől már feljogosítva érezte magát, hogy lekezelően és flegmán bánjon velem, ha épp olyan volt a kedve.
Csak azért, mert én még nem tartok ott az életben, mint ő, ettől már kevesebb vagyok a szemében. Holott én mindig megadtam neki a tiszteletet és sose vetítettem ki rá a nyűgömet beszélgetés közben, és csak annyi elvárásom lett volna, hogy ez visszafelé is ugyanúgy működjön a részéről.
Hát nem működött. És egy ponton elegem lett ebből, hogy úgy bánik velem, mint egy darab sz*rral.
Sajnálom egyébként és majd megszakad a szívem, mert régen nagyon, de nagyon nem ilyen volt, és egy elég régi barátságnak kellett most pontot tenni a végére. De én sem tudok nyelni a végtelenségig.
Ő tudta legjobban mennyire odavagyok valakiért, egy nap eljött hozzám, fél óráig a barátságról papolt aztán vigyorogva megkérdezte, hogy mit szólnék ha azt mondaná, hogy összejöttek..
(a nagy kapcsolat 2 hétig tartott a nyomorultnak)
Alapjáraton én elnéző, türelmes ember vagyok.
Volt pl olyan eset, hogy barátnőm elköltözött, majd jöttek vissza látogatóba és megbeszéltük, hogy átmegyek hozzájuk. Eléggé régóta nem találkoztunk, örültem neki.
Átvitt apukám és a lány odahívott a géphez, hogy mutat egy játékot, amivel játszik. Elkezdett játszani és onnantól kikapcsolt az agya. Nem akarta átengedni nekem, nem nagyon akart beszélgetni és csak csendben ültem mögötte. A végén bejött az apja valamiért, meglátta, hogy mi történik és kizavarta a lányát, hogy menjen velem sétálni, foglalkozzon velem.
Fájt, de elnéztem neki.
Volt, hogy valakivel megbeszéltem egy találkát, mert már évek óta nem találkoztunk, MSN-en találtunk egymásra. Ő is benne volt a találkozóban. Nem jött el. A telefont nem vette fel, sms-re nem válaszolt. Fb ismerősök vagyunk, de a mai napig nem indokolta meg, hogy miért nem jött el. De elnéztem neki.
Volt, hogy a legjobb baráznőm a barátaival fogadott és bohócot csinált belőlem. Elnéztem neki.
Elnéztem a legjobb barátnőmnek, hogy sokszor tojt a fejemre, mert azokkal foglalkozott, akikre mindog panaszkodott, hogy bántják őt.
Egyszer volt, hogy egy lány skizofréniát színlelt (tényleg színlelte, mert a tanárokat akarta, hogy figyeljenek rá) és szerettem volna megszüntetni vele a kapcsolatot, de nem engedte aztán eléggé sokat bántott fizikailag és lelkileg. Elnéztem neki.
Ez csak pár komolytalanabb eset.
Szóval nekem nem volt olyan, hogy valakivel én szüntettem volna meg a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!