Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nálatok mi volt az a tett/tört...

Nálatok mi volt az a tett/történés amikor végleg megszakítottátok egy nagyon ó baráttal a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Eljátszotta a bizalmam, én meg nem vagyok megbocsátó típus.
2019. szept. 26. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Volt nekem egy alacsony, édes, mindig mosolygós, mindig kedves barátnőm. Imádtam, ahogy mindenki, hiszen egy ilyen kis tündért ki ne szeretne. Csak hát 2-3 év után feltűnt, hogy ez a mindig mosolygó kis tündér egy komplexusos szemétláda, aki mindenkit igyekszik lehúzni, elbátortalanítani, persze aggodalomnak álcázva. Ugyanezt csinálta a kibeszéléssel, mindenkiről csakis rosszat mondott a háta mögött, de próbálta a pletykát mindig féltéssel igazolni, pl “jaj, én úgy aggódok YX miatt, mert a múltkor is...” és itt jött valami gusztustalan kibeszélés. Végül azt is észrevettem, hogy gátlástalanul hazudik, de úgy ám, hogy együtt vettünk részt programokon, mégis úgy mesélte a sztorit a jelenlétemben, hogy teljesen kiforgatta kedve szerint, mindig magát állítva be főszereplőnek, sikeresnek, meg csupa jónak. Volt hogy én szerveztem egy konkrét utazást, erre hallom őt panaszkodni, hogy jaj de elfáradt az út előkészületeiben. Sok ilyen volt, az utolsó után szembesítettem a hazugsággal mások előtt, mire felkúrta az agyát, és azóta kölcsönösen nem keressük egymás társaságát. De jó lecke volt, soha többet nem dőltem be annak, ha valaki kisangyalnak mutatta magát. Szentek nincsenek, esendő emberek vannak, csak az nem mindegy, hogy ki hogyan tudja elfogadni a saját hibáit.
2019. szept. 26. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy csak azért, mert ő megházasodott és úton van a baba, ettől már feljogosítva érezte magát, hogy lekezelően és flegmán bánjon velem, ha épp olyan volt a kedve.

Csak azért, mert én még nem tartok ott az életben, mint ő, ettől már kevesebb vagyok a szemében. Holott én mindig megadtam neki a tiszteletet és sose vetítettem ki rá a nyűgömet beszélgetés közben, és csak annyi elvárásom lett volna, hogy ez visszafelé is ugyanúgy működjön a részéről.

Hát nem működött. És egy ponton elegem lett ebből, hogy úgy bánik velem, mint egy darab sz*rral.

Sajnálom egyébként és majd megszakad a szívem, mert régen nagyon, de nagyon nem ilyen volt, és egy elég régi barátságnak kellett most pontot tenni a végére. De én sem tudok nyelni a végtelenségig.

2019. szept. 26. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Amikor rájöttem hogy egy nárcisztikus. Szerencsére már nem tesz tönkre. Hahahahahahahaha
2019. szept. 26. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem egy történés volt, több, és betelt a pohár. Kibeszélt, csúnyákat mondott rólam, ráadásul olyanokat, amik nem is igazak. Jó döntés volt, azóta nyugalom van körülöttem.
2019. szept. 26. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő tudta legjobban mennyire odavagyok valakiért, egy nap eljött hozzám, fél óráig a barátságról papolt aztán vigyorogva megkérdezte, hogy mit szólnék ha azt mondaná, hogy összejöttek..

(a nagy kapcsolat 2 hétig tartott a nyomorultnak)

2019. szept. 26. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Bemutatott a volt páromnak, utána pedig össze-vissza kezdett hazudozni róla, hogy milyen ocsmány dolgokat csinált (miközben nem), mintha mégsem annyira akarná, hogy együtt legyünk. Mikor meg akartam vele beszélni, miért sározza a volt páromat, ostoba kifogásokkal jött, hogy ő még túl gyerekes komoly témákat megbeszélni (???????), és lerázott. Egy idő után már nem beszéltem vele, nem volt semmi nagy "szakítás", csak nem írtam neki többet, és ő se keresett meg többet. Mai napig nem tudom eldönteni, hogy most énbelém, vagy a volt páromba volt szerelmes, és azért áskálódott, vagy mi történt, de én még ezt is megbocsátottam volna, ha szembe néz a problémával, és hajlandó velem megbeszélni. Szerintem a közös megbeszélések fontos részei egy kapcsolatnak (mindenfélének), és aki igazi felnőtt, az képes erre a valójában egyszerű dologra: beszélni a problémáról. Nagyon szerettem a barátnőmet, de ilyen esetek után többé nem volt már ugyanaz semmi. Mindössze annyit vártam tőle, hogy támogasson a párkapcsolatomban, ha már segített létrejönnie, de ha rájött közben, hogy mégsem akarja, hogy sikerüljön nekem, legalább mondja el, hogy valami baj van. Én mindent el mertem neki mondani, hiszen (azt hittem), jó barátok voltunk, azaz nekem ő volt a legjobb. Röviden tehát az őszinteség/egyenesség hiánya volt a döntő tényező.
2019. szept. 30. 02:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor hónapokig nyúzott, hogy mutassam be az unokatesómnak mert szerelmes belé, aztán amikor összejöttek pénzt adott kölcsön az unokatesómnak (aki erre nem kérte, csak panaszkodott), aztán engem hibáztatott, hogy a külföldön dolgozó unokatesómat nem tudja elérni, hogy visszakérje tőle a pénz... Majd miután az unokatesóm összeszedte a pénzt és magától megadta odajött hozzám, és bocsánatot kért tőlem...
2019. szept. 30. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Alapjáraton én elnéző, türelmes ember vagyok.

Volt pl olyan eset, hogy barátnőm elköltözött, majd jöttek vissza látogatóba és megbeszéltük, hogy átmegyek hozzájuk. Eléggé régóta nem találkoztunk, örültem neki.

Átvitt apukám és a lány odahívott a géphez, hogy mutat egy játékot, amivel játszik. Elkezdett játszani és onnantól kikapcsolt az agya. Nem akarta átengedni nekem, nem nagyon akart beszélgetni és csak csendben ültem mögötte. A végén bejött az apja valamiért, meglátta, hogy mi történik és kizavarta a lányát, hogy menjen velem sétálni, foglalkozzon velem.

Fájt, de elnéztem neki.

Volt, hogy valakivel megbeszéltem egy találkát, mert már évek óta nem találkoztunk, MSN-en találtunk egymásra. Ő is benne volt a találkozóban. Nem jött el. A telefont nem vette fel, sms-re nem válaszolt. Fb ismerősök vagyunk, de a mai napig nem indokolta meg, hogy miért nem jött el. De elnéztem neki.

Volt, hogy a legjobb baráznőm a barátaival fogadott és bohócot csinált belőlem. Elnéztem neki.

Elnéztem a legjobb barátnőmnek, hogy sokszor tojt a fejemre, mert azokkal foglalkozott, akikre mindog panaszkodott, hogy bántják őt.

Egyszer volt, hogy egy lány skizofréniát színlelt (tényleg színlelte, mert a tanárokat akarta, hogy figyeljenek rá) és szerettem volna megszüntetni vele a kapcsolatot, de nem engedte aztán eléggé sokat bántott fizikailag és lelkileg. Elnéztem neki.

Ez csak pár komolytalanabb eset.

Szóval nekem nem volt olyan, hogy valakivel én szüntettem volna meg a kapcsolatot.

2019. szept. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!