Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Feltekennye tett a legjobb...

Feltekennye tett a legjobb baratom es most nyeregben erzi magat, h forditsam meg, h a meltosagom is megmaradjon?

Figyelt kérdés
Van egy baratom aki nagyon feltekeny tipus es onbizalomhianyos, nem engedett masokkal baratkozni es nem engedett szabad teret, en meg gyenge voltam es behodoltam ugymond. Az az aljas az egeszben, h o titokban normalisan elte tovabb az eletet, baratkozott masokkal stb akikkel neha feltekennye is tett aljas modon, h hizzon az egoja. Na most mikor mar teljesen tokretett hozzamvagta, h neki ter kell es megfolytom, o engedett massal baratkozni. O mar nem feltekeny ram, elmult nala, mivel en egy csepp okotnse adtam sose, es nyeregbe erzi magat. Hogyan forditsam meg, h en legyek nyeregbe es ne nekem legxen mindig rossz erzesem? O is megtapasztalja a feltekenyseget es a bizonytalansagot?;d Kosui elore is
2018. febr. 16. 12:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Raadasul az esetek 99%-ban random besertodott ram es soha tobbet nem osztott meg velem dolgokat, nem mondta, h baj van, csak ereztette, teljesen tonkrebaszta az onbecsulesem. :D Hogyan oldjam meg? Hogy vagjak vissza?
2018. febr. 16. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek. Majd ha érdeke úgy kívánja fut utánad.
2018. febr. 16. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Ne féltékennyé akard tenni. Egyszerűen "nézz át jarta", barátkozzál másokkal. Ebben a formában, ez amúgy sem igazán nevezhető barátságnak.
2018. febr. 16. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi:D engem is zavar picit, h ennyire taktikaznom kell, mert egy baratsagba szerintem nincs helye. Igen, eleg szar a szitu. :D
2018. febr. 16. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
valakinek kifejthetem privatban? kicsit bonyolultabb ennel, kene par tanacs. :)
2018. febr. 16. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
a kerdezo vagyok, csak mas profilrol. nagyon szeretnem megkoszonni annak aki azt irta, h nezzek at rajta, neki volt igaza. sajnos narcisztikus volt ez az illeto, es en rovabbra is folytattam vele a harcot amiert eleg sulyos arat fizettem. hallgatnom kellett volna rad, kedves 2es. :S
2018. szept. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!