Nagyon jóba vagyok egy fiúval, és ez feltűnt az úgynevezett barátnőimnek. Állítólag hanyagoltam őket egy fiú miatt, pedig ez nem igaz, hiszen mindenkivel ugyanannyit barátkoztam. Az egyik barátnőm nem bírta tovább, és megmutatta mit beszélgetett a másik lánnyal. Olyanokat írt, hogy nem tudja eldönteni , hogy most szétválasszanak minket vagy sem. Meg hogy a fiú azé nyal nekem, mert van pénzem.És hogy őt elhanyagolom a fiú miatt. A lányt egyik legjobb barátnőmnek tekintettem. Azóta nem igazán beszélünk , kerülöm a társaságát, + bosszúként jól kiröhögtem mikor elterjesztettünk róla páran egy pletykát. Véleményetek?
Azért te sem vagy egy angyal, és sokkal gázosabb amit te műveltél.
2016. jún. 14. 17:04
3/9 A kérdező kommentje:
Amíg nem tudod mi az a pletyka ,addig nem tudhatod, hogy gázosabb-e.
2016. jún. 14. 17:06
4/9 Roland G. válasza:
Gáz!
Biztos féltékeny rád,nem barátnő az ilyen.
2016. jún. 14. 17:17
5/9 anonim válasza:
ugyan olyan köcsög vagy mint ő, megérdemlitek egymást.
2016. jún. 14. 17:20
6/9 anonim válasza:
teljesen mindegy mi a pletyka. Ostoba és rosszindulatú vagy. Jobban is járt a lány, hogy már nem barátkozik veled. Nyilván annyi eszed nem volt, hogy a lány elé állj, és megbeszéljétek a dolgokat, hogy mi bántja őt és téged. Ehelyett ostoba módon kiröhögöd és hamis pletykát terjesztesz róla.
Hány éves vagy? 10? Szánalmas a viselkedésed..
2016. jún. 14. 17:21
7/9 anonim válasza:
Feltekeny ez biztos. Nekem is volt ilyen baratnom. El is tavolodtunk egymastol emiatt mert feltekeny volt, hogy en mimden nap talalkoztam a baratommal.
Ugyh, de gaz amit csinalt. Nem kellett volna a hatad mogott ilyeneket beszekgetnie egyik baratnodnek se de nekem se kellett volna pletykat elterjesztened. Okos, kulturalt lany nem tesz ilyet csak azert mert feltekeny ra a baratnoje.
2016. jún. 14. 17:26
8/9 A kérdező kommentje:
A pletyka nem volt hamis, nem én terjesztettem , hanem a fiú mondta ki hangosan a dolgokat , én meg csak nevettem mint mindenki ( a pletyka az, hogy a lány azt állítja , hogy még szűz, mert nem rakták be neki tövig xd ) . Szóval ez a lány buta, és még ribi is, mert fiatal ( meg amugy az iskolában csinálta ezt az öltözőben ) És még ő akarja megmondani, hogy miért lógok többet egy másik fiuval , mint vele. lol.
2016. jún. 14. 17:36
9/9 Whitneyy válasza:
A "barátnőd" valószínűleg féltékeny volt rád, azért mert neked van fiúbarátod, és azért mert úgy tűnik vele jobban is elvagy. De elég undorító, hogy neked akar rosszat, az ilyen nem barátnő! Viszont az előttem lévőknek igaza van, te sem vagy így különb...Én voltam ugyanebben a helyzetben, és eltávolodtam a "barátnőmtől" , leszartam és ment tovább az élet, nem érdemes bosszúkat csinálnod. Te nem fogod magad jobban érezni, viszont mások szemében rossz embernek fogsz tűnni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!