Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jó hogy megszakítottam vele...

Jó hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm. A konfliktusunk alapvetően politikai vitával kezdődött. Már többször kértem, hogy ne küldjön nekem politikai tartalmú üzeneteket, mert úgysem egy oldalon állunk és egyébként is, minden eddigi rendszert ugyanolyan rossznak értékelek. Nos ismét küldött egy ilyen képet, amire kb hasonlóan reagáltam, mint fenn. Erre azt írta, hogy "huhh, neked szükséged lenne egy kiadós szexre, mert elgurult a gyógyszered".

Mondtam neki, hogy ne haragudj,1. ne magadból indulj ki, 2. aki belép a DK-ba, annak már rég elgurult (ő DK párttag). És még azt is megjegyeztem, hogy inkább guruljon el ezerszer a gyógyszerem, minthogy elvált nőként, szerelmesen a volt férjembe, egy kutyában keressek pótférjet és hogy talán a saját háza táján kéne sepregetni és önmagának érdemi tanacsokat adni, mielőtt másokat próbál okítani, mert lenne miért magával foglalkozni. Azzal zártam a mondanivalóm, hogy a férjed nem véletlen hagyott ott, szóval először is nézz inkább magadba, mielőtt másoknak osztogatsz kéretlen tanácsokst. Aztán letiltottam.

Egyszerűen annyira felidegesítettem magam, hogy egy olyan nő akarja megmondani mit csináljak, aki a mai napig szerelmes a férjébe, egyedül él a gyerekükkel, minden kapcsolata egy csőd és akinek kb minden csak a lóvéról szól és a most vett kutyáról, akinek még insta fiókot is csinált és akiről mindent kiposztol.

De akárhányszor átgondolom valahogy mindig oda jutok, hogy ilyen emberre nincs szükségem és nem reagáltam túl a saját értékrendem szerint.

2022. jan. 16. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Jól tetted.
2022. jan. 16. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Le a kalappal!

Toleráns voltál a végsőkig.

Ő meg jellemzően erőszakos és primitív.

👍

2022. jan. 16. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Ha úgy érzed nincs rá szükséged mert csak felidegesít sokszor, akkor jobb... Nyilván.

Én sokat nyeltem másoknak akiket barátnak tartottam, de nem voltak azok. Most az egyik csajjal kínlódok aki "barátnőm" volt, vagyis annal hívtam de sosem volt az igazából... Ő meg azt játsza velem amivel kihúzta a gyufát, hogy azt mondja eljön hozzám aztán aznap lemondja valami banális hülyeségre hivatkozva! Vagy szimplán lekéste a buszt mert ő meg elment boltba. Úgy hogy meg volt beszélve minden, melyik busszal jön! Erre pont direkt lekési... nem egyszer csinálta. Most nem tudja hogy engem többet nem érdekel, mert nem közöltem vele. Annyit mondtam meguntam hogy átver úgymond. Azóta nem írok neki, nem kérdezem meg hogy van ha ír... Na a másik: kitesz politikai dolgokat ő is, amit utálok. Sosem volt politizálós! Azt se tudta mi az! Erre elment aláírást gyűjteni a stop izére 1000 Ft/óráért.... Azóta nagyon fityeszes lett, eladta a lelkét az 1000 forintért, állandóan kiteszi a szarságait és nem csak én nekem nem tetszik. Másoktól is megkapta, hogy jobb volt amíg nem mélyült el ebben és nem tesz ki állandóan valami seggnyalós posztot.

2022. jan. 16. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Ez mondjuk tényleg kicsit túlreagálás, feszült vagy te is. Ha férfi vagy, rá kellett volna harapni arra a szex dologra mikor mondta, de már mindegy.
2022. jan. 16. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, én is nő vagyok. És ne célozgasson. Pont az ír nekem ilyen célzást, aki játssza az elérhetetlen dámát és valószínűleg évek óta hozzá sem nyúl senki, pont ebből kifolyólag. Önkritika nulla.
2022. jan. 16. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Hát szerintem a te viselkedésed is kritikán aluli ebben a helyzetben, és érezhetően valami érzelmi turbulenciából adódó feszkót vertél le a csajon. Rád a saját életed tartozik, ha nem akarsz ilyen cikkeket olvasni, megírod, hogy nem olvastad el, mert nem érdekel, de az, hogy a fejére olvasol olyan dolgokat, amikhez igazság szerint semmi közöd, csak azért tudsz róla, mert ő megosztotta veled, nagyon ronda dolog.

Nem alázhatsz meg így másokat, az meg külön aggasztó, hogy itt is folytatod a pocskondiázást, ahelyett, hogy szégyellnéd magad a viselkedésed miatt. Szerintem rád is igaz, hogy a saját házad táján kellene sepregetned.

2022. jan. 17. 07:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem. Állandóan azt hallgattam, hogy milyen szemét a férje, hogy nem foglalkozott vele. Azért nem, mert így viselkedik és megunta. Nem elmondta, rám ömlesztette. Én nem kérdeztem. És ezerszer mondtam neki azt is, hogy ne politizáljunk, mert nem érdekel. Ha fogyatékos, hogy megértése, az már az ő baja. Nekem ilyen mindig panaszkodó emberekre nincs szükségem. Mindenki a saját sorsának kovácsa.
2022. jan. 17. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
2022. jan. 17. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!