3 hete szakítottam a barátommal. Én letöröltem a rákba. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. De azért névnapjára dobjak neki es SMS-t?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 13:04
4/5 anonim válasza:
Mi a francnak, ha már eleve úgy írtad, hogy "letöröltem a rákba"?
5/5 anonim válasza:
Engem egy héttel a szülinapja előtt dobott ki a volt barátom. Küldtem neki egy sms-t a szülinapjára, visszaírta, hogy köszöni, majd egy év múlva ír, hogy mi van velem, de ne reménykedjek mert amint talál egy új csajt, összejön vele. Igazából nekem segített a dolog, egészen addig teljesen magam alatt voltam a szakítás miatt, mert még szerettem, de ezek után annyira kiábrándultam belőle, hogy csak visszaírtam, hogy inkább felejtsen el és le is töröltem még a számát is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!