Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól tettem, hogy megszakította...

Jól tettem, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Lánnyal hónapok óta dumáltunk már neten. Én többet érzek iránta, míg ő csak barátként tekintett végig. Csodás beszélgetéseink voltak minden nap de nem érezte úgy, hogy találkozni szeretne én pedig akartam. Pár hét szenvedés után végül ma lezártam vele. Mellettem mással is beszélgetett a neten, volt akivel szintén erotikusan is...(nem csak velem)

Jól tettem?

2014. aug. 5. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

igen!

miért szerinted jobb ha még tovább hülyít?

hátttpeorsze hogy nem

2014. aug. 5. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ilyen beszélgetésekbe tapasztalatból mondom, hogy ha érzed, hogy nincs irántad érdeklődése, inkább hagyd, mert csak jobban fáj. Esetleg majd 3-4 hét múlva azért megkérdezheted, hogy hogy van, ha nem hiányzol neki kiderül.
2014. aug. 5. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
mindenkinek a sjaát maga döntése, hogy mit csinál és kivel beszél, ha neked rossz volt, akkor bizony ennyi volt.
2014. aug. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!