Talalkoztatok már ilyen creepy emberrel, aki egyik percről a masikra lelepett az eletetekbol, es megszakitott veletek minden kapcsolatot?
Egy masik posztban irtam mar errol, de mivel ott kicsit mas volt a topic, igy irok egy ujabbat.
Szoval, annyit kell rolam tudni, hogy jelenleg kulfoldon dolgozom. Talalkoztam egy sraccal, akivel ugyanabban a diakszervezetben dolgoztunk, csak mas varosban es orszagban. A srac ahogy en is expatok vagyunk itt. Meseltem neki hogy mennyire rossz helyen lakom, ő ledug felajanlotta, hogy mivel van egy szabad szobajuk, februártól atkoltozhetek hozzajuk. Eltem is a lehetoseggel. A koltozes elott parszor talalkoztunk is, ittunk, beszelgettunk, minden okesbak tunt.
Megvolt a koltozes is. A srac meg kevesebb mint ket hetre ra lelepett, elkoltozott, es megszakitott velem minden kapcsolatot (instarol, facebookrol torolt, de telefonon se tudom elerni). Meg a sztorihoz annyi, hogy 3an laktunk a lakasban, es a masik lakotars is bejelentette h koltozik, de őegalabb elore szolt.
Haveromrol meg semmit nem lehet tudni. Szo nelkul lelepett, par cucc kivetelevel mindent elvitt, es sehogy se tudom elerni.
Normalis ez szerintetek?
2 dolog lehetséges:
A. Üldözési mánia.
B. Valami törvényellenes ügybe keveredett, és menekül.
Mást nehéz lenne elképzelni erre a viselkedésre.
4. Az egyik lakotarsnak már azelőtt megvolt az uj szallasa hogy en odakoltoztem volna. Azota is feljon lecsekkolni hogy minden okes, meg szervezi a "viewing"-okat. Szoval amit irtal az nem relevans.
A masik srac meg korabban haverom volt. Es mint mondtam az ok szamara a masik lakotars volt. Csak nem ertem, hogy miert kellett a koltozese utan minden szalat elvagnia. Remelem igy mar erthetobb volt a leirasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!