Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztál már hit térítő...

Találkoztál már hit térítő vel? Mikor es mit mondtál neki?

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 06:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Találkoztam. Jehova tanúja volt, elkezdett kérdezgetni, mi a kedvenc könyvem, vallásos vagyok-e, hogy az milyen jó, gondoljam meg, volt nála 20 féle prospektus... Meguntam, mondtam neki, tipli van. Ezek nem értenek a nem-ből.
2021. febr. 22. 07:01
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Elmondtam neki, hogy ebben a hazban mindenki ateista. Koszonjuk de elmehet.
2021. febr. 22. 07:05
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Elmondtam, hogy hithű református vagyok (nem gyakorlom egyébként) aztán otthagytam
2021. febr. 22. 07:27
 4/19 anonim ***** válasza:
(Hittérítővel)
2021. febr. 22. 08:00
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Csengettek, kimentem és a kapuban ott állt egy idős úr, meg a haverja. Napszaknak megfelelően köszöntem, megkérdeztem: Miben segíthetek?

Erre mindenféle köszönés nélkül a "válasz" az volt: Elgondolkoztál már azon hogy Isten..... Ekkor elköszöntem és bementem. Volt jobb dolgom is mint őket hallgatni..

2021. febr. 22. 08:00
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy kopogtatott a lakásomon, majd akárcsak az #5-ös válaszoló esetében köszönés nélkül elkezdte mondani a hablatyát. Két mondat után feltartottam a kezem azon módon, amit sokan az ördögnek tanúsítanak ( [link] ), majd teljesen nyugodt hangon annyit mondtam neki, hogy ebben a házban mi a sátánnak áldozunk és őt szolgáljuk. Emberek, azt az arcot soha nem feledem, amit ekkor vágott. Egész nap szakadtam a nevetéstől azon a lesokkolt, megbotránykozott arcon. :D
2021. febr. 22. 08:24
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
jehovással ki nem találkozott még? :D
2021. febr. 22. 09:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

találkoztam, becsöngetett hozzánk a lakásba, mondtam neki, hogy húzás van ebből a házból, nem érdekel hogy jött be a kapun, de most elhúz innen a francba, és nem is jön többet, ha az őt beengedő haverja továbbra is itt akar élni albérletben... (három vagy négy lakásban lakik tulajdonos, őket meg ismerjük, a szektást bérlő engedte be)

ja meg egyszer megkerestem valamelyik téren álldogáló nyuggert, mert az öcsém (aki egyrészt kiskorú, másrészt egy nagyon aranyos és udvarias teremtmény, aki nem lesz bunkó még az ilyenekkel sem) bepanaszolta, hogy beszélgetett vele a néni, én meg leordítottam a maradék hajat a ráncos pofájáról, csak hoyg tisztázzuk hogy nem zaklatunk gyerekeket a baromságainkkal.

2021. febr. 22. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Privátban most talált meg az egyik. XD
2021. febr. 22. 12:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is 😂 Zsizi2019
2021. febr. 22. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!