Találkoztál már hit térítő vel? Mikor es mit mondtál neki?
Csengettek, kimentem és a kapuban ott állt egy idős úr, meg a haverja. Napszaknak megfelelően köszöntem, megkérdeztem: Miben segíthetek?
Erre mindenféle köszönés nélkül a "válasz" az volt: Elgondolkoztál már azon hogy Isten..... Ekkor elköszöntem és bementem. Volt jobb dolgom is mint őket hallgatni..
találkoztam, becsöngetett hozzánk a lakásba, mondtam neki, hogy húzás van ebből a házból, nem érdekel hogy jött be a kapun, de most elhúz innen a francba, és nem is jön többet, ha az őt beengedő haverja továbbra is itt akar élni albérletben... (három vagy négy lakásban lakik tulajdonos, őket meg ismerjük, a szektást bérlő engedte be)
ja meg egyszer megkerestem valamelyik téren álldogáló nyuggert, mert az öcsém (aki egyrészt kiskorú, másrészt egy nagyon aranyos és udvarias teremtmény, aki nem lesz bunkó még az ilyenekkel sem) bepanaszolta, hogy beszélgetett vele a néni, én meg leordítottam a maradék hajat a ráncos pofájáról, csak hoyg tisztázzuk hogy nem zaklatunk gyerekeket a baromságainkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!