Találkoztál már hit térítő vel? Mikor es mit mondtál neki?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 06:38
12/19 anonim válasza:
Javítok Zsizzi2019... Hogy ki lehet, azt nem tudom. Talán Zsozeatya beállt a jehova tanúi közé és most Nbereket térít meg😂🤣😂
13/19 anonim válasza:
Nem köszönt az üzenetében, így írom neki (köszönés után), hogy "köszönni luxus?", erre írja, hogy nem tudja elképzelni, hogy a hittérítők miért nem köszöntek nekem. Írja ő, szintén köszönés nélkül. :D Ne értsen félre senki, nem zavar különösebben, de ennyi értelem (önirónia főleg) és illem se szorult ezekbe.
14/19 anonim válasza:
Becsengetett hozzám három idősebb hölgy. Azt hittem valami baj van és kinyítottam az ajtót. Erre elkezdtek beszélni Jézusról és a mennyei királyságról. Én udvariasan mondtam, hogy meg se vagyok keresztelve és ateista vagyok. Erre nyomták a hittérítő szöveget és el akartak hívni valami szektába. Végül azt mondtam nekik, hogy nem megyek én Jehova se és rájuk csaptam az ajtót. Aztán még az elkárhozással jöttek és végül elmentek.
15/19 anonim válasza:
Igen találkoztam. Kösz nem érdekel.
16/19 A kérdező kommentje:
Zizzi 2019, Kzitus, Molnár Sándorne ezek itt az oldalon Jehovistak vigyázzatok veluk irkaljak a hulyesegeiket
2021. febr. 22. 14:22
17/19 anonim válasza:
Csak amikor én mentem oda hozzájuk. Beszélgetni akartam isten tanításairól, de elutasítottak.
18/19 anonim válasza:
Nekem is írt ez a félkegyelmű, már sokadszorra, de inkább nem is válaszolok már. Valami funkcionális analfabéta lehet, mert általában az üzenetei szinte teljesen függetlenek az előző választól
19/19 anonim válasza:
Itt csak egyetlen háromlábú félisten van!
Zsozéatya
Ááámeeeen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!