Miért olyan gyakori a ghostingolás a társkereső oldalakon?
Eddig már kétszer ghostingoltak.
Nem értem miért nem lehet megmondani, hogy nem szeretné az illető folytatni az ismerkedést, miért kell ghostingolni?
Kellemetlen érzés visszautasítani valakit, emiatt sokan ezt az utat választják, mert így nem kell konfrontálódniuk.
Maguknak kedveznek vele, nem pedig miattad van, úgyhogy ez ne vegye el a kedved:)
Mert sok férfi nem érti a nemet, el kezd alkudozni, fenyegetni, anyázódni.
Vagy rosszabb, pláne élõben.
Ugyanezért hívják oka a barátnőjüket csajok cockblockolni.
Vagy hívnak egy taxit és eltûnnek.
Nem minden pasi szociopata, de sajnos az ember nem látja ki az, szóval jó óvatosnak lenni mindenkivel, és így nem ér katasztrofális meglepetés.
Ha meg sem próbálsz nemet mondani, egyszerűen csak töltöd a másik felet, akkor honnan tudod, hogy ő hogy reagálna.
Volt már olyan, hogy valaki megírta, hogy bocsánat, de nem szeretné folytatni az ismerkedést.
Én mondtam neki, hogy megértem, sok sikert a további ismerkedéshez, ennyi történt, sokkal szimpatikusabb, mint ez a ghostingolás.
Jaa 10ből akkor Te vagy egy aki normálisan fogadja...
De a legtöbb nőnek már nincs kedve ilyeneket hallgatni, mint amiket írtak.
A nők majd megmagyarázzák, hogy ők teljesen jogosan bunkók. 😁
Mindig ez van. És te vagy3a szar, ha ezért megszólod őket
Mert ha megmondod a másiknak, hogy bocs de úgy érzem nem illünk össze, nem jössz be, nem vagy szimpatikus stb akkor szerinted hogy fogadja?
Én volt akinek megmondtam így, majd tovább nyomta, hogy de azért próbáljuk meg, találkozzunk újra.
Én társkeresőre direkt kiírtam hány éves korig keresek. Erre többször 50-es 60-as férfiak írogattak. Megírtam, hogy bocsi de nézd már meg mi van kiírva. Korombelivel szeretnék kapcsolatot. Aztán elhordanak mindennek, hogy miért nem próbáljuk meg. Ezekre mit lehet mondani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!