Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan gyakori a ghosting...

Miért olyan gyakori a ghostingolás a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Eddig már kétszer ghostingoltak.

Nem értem miért nem lehet megmondani, hogy nem szeretné az illető folytatni az ismerkedést, miért kell ghostingolni?

jún. 16. 01:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%

Kellemetlen érzés visszautasítani valakit, emiatt sokan ezt az utat választják, mert így nem kell konfrontálódniuk.

Maguknak kedveznek vele, nem pedig miattad van, úgyhogy ez ne vegye el a kedved:)

jún. 16. 01:17
 2/32 anonim ***** válasza:
27%

Mert sok férfi nem érti a nemet, el kezd alkudozni, fenyegetni, anyázódni.

Vagy rosszabb, pláne élõben.

Ugyanezért hívják oka a barátnőjüket csajok cockblockolni.

Vagy hívnak egy taxit és eltûnnek.

Nem minden pasi szociopata, de sajnos az ember nem látja ki az, szóval jó óvatosnak lenni mindenkivel, és így nem ér katasztrofális meglepetés.

jún. 16. 01:33
 3/32 ItaIta válasza:
35%
En is szoktam ezt csinalni, ez abszolut nem a masik fel hibaja, hanem ido kozben rajottem hogy az illeto unszimpatikus, vagy esetleg talaltam valakit akivel szivesebben beszelgetek, esetleg kialakult a kemia. Szemely szerint nem tudom elmondani egy emberben mi ami nem szimpatikus nekem, ezert ezt szoktam csinalni mert nem tudom hogy lehetne lezarni valamit ami el sem kezdodott.
jún. 16. 01:43
 4/32 A kérdező kommentje:

Ha meg sem próbálsz nemet mondani, egyszerűen csak töltöd a másik felet, akkor honnan tudod, hogy ő hogy reagálna.

Volt már olyan, hogy valaki megírta, hogy bocsánat, de nem szeretné folytatni az ismerkedést.

Én mondtam neki, hogy megértem, sok sikert a további ismerkedéshez, ennyi történt, sokkal szimpatikusabb, mint ez a ghostingolás.

jún. 16. 01:45
 5/32 A kérdező kommentje:
*törlöd
jún. 16. 01:45
 6/32 ItaIta válasza:
30%
3 vagyok: ahogy 1 es 2 is mondta, sokan vannak akik pl nem tudjak elfogsdni es lehordanak smi oszinten nem hianyzik a lelki bekemnek sem meg amugy sem esne jól. Valamint mint nő, egy tarskereso oldalon van hogy napomta vagy 20an irnak…nincs napi fel oram egyesevel mindenkinek irogatni..😅 plusz volt mar olyan is hogy elfelejtettem megnezni, utana lement alulra es teljesen elfelejtodott, persze ez nem szandekosan
jún. 16. 01:54
 7/32 anonim ***** válasza:
31%

Jaa 10ből akkor Te vagy egy aki normálisan fogadja...

De a legtöbb nőnek már nincs kedve ilyeneket hallgatni, mint amiket írtak.

jún. 16. 02:05
 8/32 anonim ***** válasza:
48%

A nők majd megmagyarázzák, hogy ők teljesen jogosan bunkók. 😁

Mindig ez van. És te vagy3a szar, ha ezért megszólod őket

jún. 16. 02:22
 9/32 anonim ***** válasza:
42%

Mert ha megmondod a másiknak, hogy bocs de úgy érzem nem illünk össze, nem jössz be, nem vagy szimpatikus stb akkor szerinted hogy fogadja?

Én volt akinek megmondtam így, majd tovább nyomta, hogy de azért próbáljuk meg, találkozzunk újra.

Én társkeresőre direkt kiírtam hány éves korig keresek. Erre többször 50-es 60-as férfiak írogattak. Megírtam, hogy bocsi de nézd már meg mi van kiírva. Korombelivel szeretnék kapcsolatot. Aztán elhordanak mindennek, hogy miért nem próbáljuk meg. Ezekre mit lehet mondani??

jún. 16. 07:42
 10/32 anonim ***** válasza:
34%
Mert nem vagy az életükben jelentőséggel. Csak valaki vagy valaki, akivel párszor beszéltek max 1-2 alkalommal találkoztak. Ennyi. Ha én anno minden randi után elmondtam volna mindenkinek, hogy miért nem fogok velük többet kontaktba lépni, még most is csak írnék.
jún. 16. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!