Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan gyakori a ghosting...

Miért olyan gyakori a ghostingolás a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Eddig már kétszer ghostingoltak.

Nem értem miért nem lehet megmondani, hogy nem szeretné az illető folytatni az ismerkedést, miért kell ghostingolni?

2024. jún. 16. 01:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

20

Válogass csak, úgy se kellesz senkinek a purdéval... 😂

2024. jún. 19. 09:44
 22/32 anonim ***** válasza:
74%
Nekem még az a kedvencem, amikor a csaj nagy arccal kiírja az adatlapjára, hogy legyél kreatív, a sablonszövegeket el sem olvassa... Aztán ha esetleg kiizzadsz magadból valami frappánsat, amire aztán visszaír, kiderül, hogy csak tőmondatokban képes válaszolni, és annyi kreativitás szorult őbelé, mint egy aranyhalba... 😂
2024. jún. 19. 09:48
 23/32 anonim ***** válasza:
59%

21 ott a pont. Szerinted ha már van gyereked értékes vagy?

Örülj ha találsz egy pancsert aki neveli a gyereked aki nem is tőle van :P

2024. jún. 19. 10:31
 24/32 anonim ***** válasza:
70%

Azért az szerintem is durva amikor már itt tartunk hogy mindenféle lelakott és leharcolt, bukott nő, más ember gyerekével a nyakában még arról beszél hogy megteheti hogy válogat. Mindezt abban az országban ahol egy keresetből sokszor megélni se tudsz, mert már az albérleten elcsúszik az egész. De a lényeg az, hogy kicsit sem szállt el a nők önképe, meg a világról és a lehetőségeikről alkotott véleménye, áhh dehogy...

Aztán kérdezgetik miért vagyok manapság inkább egyedül, holott állítólag olyan jó pasi vagyok. A családos és régóta párkapcsolatban élő embereknek meg egyszerűen fogalmuk sincs, hova züllött röpke pár év alatt ez az egész társkeresős történet. Talán el se hinnék, annyira nonszensz lett ez az egész.

2024. jún. 19. 11:15
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

21 volt egy 5 éves kapcsolatom (ő meghalt) és most is válogatok...már megvan a befutó. Úgyhogy dugd fel a véleményed magadnak😘.

Jó körülmények között élek, nem támogat anyagilag a kutya se, adok magamra, nyitott/ közvetlen vagyok...szóval ennyi. És sose voltam társkeresőn se😄.

Egyik párom se volt se csúnya, se szegényebb mint én és ostoba se.

Szóval ne te mond meg nekem 24-es milyen lehetőségeim vannak.

Ha nem jó pasi vagy és normális, akkor lesz nő...ha nem lesz az nem az én hibám.

2024. jún. 19. 11:52
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg*
2024. jún. 19. 11:53
 27/32 anonim ***** válasza:
68%
25 semmi baj, csak egy sós feminista vagy. Normális ember nem áll szóba veled.
2024. jún. 19. 14:32
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

27 mégse én nyikogok itt😄.

Majd pont te döntöd el kinek ki/mi a normális.

Nem a van e gyerek vagy nincs ad értéket valakinek.

2024. jún. 19. 15:10
 29/32 anonim ***** válasza:

Lévén hogy válaszolsz te is csak nyikosz a saját igazadért.

Amúgy meg de, pont nemrég volt itthon szó arról hogy a ksh adatai szerint több ember halt meg tavaly mint amennyi született ami nem normális ha csak nem hozzá akarsz járulni a magyarok kipusztulásához. És akkor vissza kanyarodtunk a normális fogalmához. Ha nincs gyereked ellenség vagy. Ha van gyereked apa nélkül ellenség vagy.

A te dolgod hogy gyereket szülj és összefogd a családot.

Ha nem tetszik az igazság akkor élvezd ezt a liberális világot, még megteheted. Remélhetőleg nem tart sokáig.

2024. jún. 19. 17:01
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

29.

"Nyikogsz a saját igazadért"...mer "megvédem magam, oké.

Nem érdekel kipusztul e a Magyar.

Élvezem is, sokáig fog nyugi.

2024. jún. 19. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!