Miért olyan gyakori a ghostingolás a társkereső oldalakon?
Eddig már kétszer ghostingoltak.
Nem értem miért nem lehet megmondani, hogy nem szeretné az illető folytatni az ismerkedést, miért kell ghostingolni?
Ez az egész amit műveltek, ez szimplán csak divatos áldozathibáztató hazugság. Ha lenne rá valós szándék hogy tisztességesek legyetek és a másik felet is embernek tekintsétek legalább egy pillanatra, akkor annyit meg lehetne tenni hogy megírod hogy bocs mégse jó/nem szeretném folytatni az ismerkedést/meggondoltam magam és akár utána egyből tiltani, ha ennyire fostok a visszakérdezéstől vagy vitától. Sokkal tisztességesebb lenne, így nem az lenne hogy a másik még napokig vagy hetekig vár meg esetleg ír de arra sincs reagálás mert hú de trendi és divatos, jellemtelen ghosting bárhol bármikor bármiért. Mindezt úgy hogy néha még direkt húzva volt a másik fél meg hitegetve, sőt átverve hogy nem eltünik a másik fél csak épp nem ér rá, rosszúl látod nem az van ami... Aki ilyet csinál azt nincs miért mentegetni, egy sz*r ember! Olvastam egy statisztikát, mostanra az emberek 30%-a azért hagyott fel az ismerkedéssel, mert kiégett a ghostingon, ennyire értelmét veszti az egész ismerkedés ha a másik szó nélkül bármikor eltünhet. 30% csak ezért, fel tudjátok fogni hogy ez mit jelent és hova vezet? Hogy ezzel saját magatok alatt is vágjátok a fát? Főleg hogy akit már ghostingolna, könnyen válik ő maga is ghostingolóvá. És igen, akár több randi után is mostanra, de mivel ennyire szépen meg van ideologizálva lassan hogy miért oké ez az egész, ezért egyre több eset ahol akár a több éves kapcsolatot is ghostinggal zárja a másik fél. És akkor jöttök ti áldozathibáztatni hogy akit ghostingoltak és sérült tőle, még az a hibás, mert az biztosan erőszakos állat lett volna :D Szánalmas komolyan...
Egyébként meg illene ennyi emberismeretet összekaparni ha már randizgatás, hogy tudd kivel ismerkedsz, nem mindenkire húzni rá a ghostingot, hanem aki normális ott pl elköszönni, vagy tudatni miért nem oké már a dolog. Érdekes módon a múltban is megvoltak jól az emberek ghosting nélkül, senki nem kapott agyvérzést vagy nem verték agyon a zaklatók, ellenben sokkal normálabb viszony volt cserébe az ismerkedő felek között, sőt még kölcsönös bizalom is. Igaz akkoriban még nem is tárgyként kezelték egymást, vagy eszközként olyan célokra, ahol csak és kizárólag a saját sekélyes vágyaik, és piti boldogságuk, tökéletes kis trendi látszatéletük számít.
Csak kétszer? 😁
Én már nem is számolom.
Könnyebb lenne összeszámolni, hogy hányan voltak, akik normálisan visszautasítottak. Nekik megköszöntem az őszinteségüket, egyenességüket.
Latod az ilyen megnyilvanulasok miatt tortenik ez:) egyebkent ahogy 11 is irta, velem is sokszor ez fordult elo. Abbamaradt a beszelgetes ennyi. Nem szeretem az eroltetett beszelgeteseket, folosleges az ilyet tovabbragozni…
Én azt bírom, amikor a nő kiírja az adatlapján, hogy csak akkor húzz jobbra, ha írsz is, meg csak komoly pasik húzzák jobbra őket... Aztán matchelünk, és b szik visszaírni 😅
Pedig rendesen bemutatkozom, kérdezek is tőle, hogy nehogy az legyen, hogy erre nem tud mit írni...
Csak akkor minek húz jobbra, ha még ennyi sincs benne, hogy legalább egy esélyt adjon az ismerkedésünknek? Meg minek írja, hogy komoly pasik érdeklik, ha ő maga egy komolytalan 🤡?
16
Nyilván megvan az oka, hogy miért ilyen indulatos a srác. A nők ezt nem tudhatják, milyen érzés lehet, ha már ötvenedik csajra írsz rá, akit elvileg érdekelsz, mert marcheltetek, aztán szarik rád nagy ívben.
Nekem a kedvencem az amikor gyerekes csajt húzok jobbra aki nem is top model kinézetű és nem válaszol.
Tehát hogy így a kettős mérce szerinted ennyire feléd húz?
Valamennyiőtöknek elszállt az önbizalma azt megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!