Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett ekkora divat a...

Miért lett ekkora divat a nőket aranyásónak nevezni?

Figyelt kérdés
A régi időkben mindig olyan párt kellett találni a lánynak, akinek van pénze. Manapság a nőket elítélik, ha valaki jó fizetésű pasival van együtt. Egyébként most nem kezdem el sorolni, de nagyon sok milliomos nő van itt Magyarországon manapság, akik teljesen egyedül érték el a sikerüket. Őket nem nevezik sikeres nőnek vagy hasonlók, hanem szintén aranyásó szóval illetik, vagy nem veszik figyelembe a létezésüket. Azt hiszem a férfiak egyre inkább rosszabbul teljesítenek és a sikeres nőkön élik ki az anyagi problémájukat. Ti hogy látjátok? Engem sosem zavart, ha valaki inkább idősebb pasival van a pénze miatt. Sőt én kezdem azt érezni, hogy gyakran tényleg szerelem van mögötte és nem a pénz iránti vágy. Talán a pasik nem tudnak elvonatkoztatni az irigységen túl és kicsit jobban átlátni a dolgokat.
nov. 14. 04:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
csak leírtam az én példàmat,hogy ilyen is létezik.
nov. 14. 14:38
 32/39 A kérdező kommentje:
Miért döntöttél sugar daddy mellett?
nov. 14. 16:51
 33/39 anonim ***** válasza:

A pénzen kívül mi másért lehetne?

nov. 14. 17:44
 34/39 A kérdező kommentje:
Értem, de miért pont ezt az utat választottad?
nov. 14. 18:37
 35/39 anonim válasza:
0%

Tudod, amikor csak a szaros tangája, amit kihúz a seggéből 8 rugó, és a smink, szemfesték, púder, körmös, fodrász, amik elvisznek több százezret a párja számlájáról, ott már megkérdőjelezhető az erkölcs. Itt a mondás: "Más tollával ékeskedik"

Kinek nem inge, ne vegye magára.

tegnapelőtt 18:57
 36/39 anonim ***** válasza:

Azt a szaros tangàt szeretjük leszedni 😁

A görög hajómàgnàs mondta a világ összes pénze elinflàlódna ha nem lennènek a nők akiket megtudnak vele fektetni a fèrfiak

tegnapelőtt 19:09
 37/39 A kérdező kommentje:
8 rugó? 8 ezer forintos tanga? Hol?
tegnapelőtt 19:17
 38/39 anonim válasza:

A pénzt meg szeretitek felszedni :D

Bumm!

tegnapelőtt 19:31
 39/39 A kérdező kommentje:
Irigység szagot érzek. Minden nő rossz és gonosz. Mindegyik aranyásó. Azt hiszem a kérdést is ezzel indítottam. Hülyék mindig lesznek, akik nem fogják fel, hogy gyakran a nő dolgozik meg érte.
tegnap 06:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!