Miért lett ekkora divat a nőket aranyásónak nevezni?
“Aranyásónak én még csak azt hallottam bélyegezni, aki megtehetné, hogy dolgozik…”
No itt tévedsz.
A Gyakorin nagy divat lett mindenre és mindenkire ráaggatni ezt a jelzőt.
Pár hónapja azért voltam aranyásó, mert leírtam, hogy olyan pasit kerestem (és találtam), aki velem egy szinten van anyagilag, és megengedheti magának ugyanazt az életszínvonalat, mint én. Következtetés —> aranyásó vagyok.
Senkit nem zavar, hogy én is keményen dolgozom, az albérlettől a számlákon át az étkezésen keresztül az extra kiadásokig konkrétan mindent felesben fizetünk. Mindegy, aranyásó vagyok, mert nem értem volna be egy olyan férfival, aki lehúzza az életszínvonalamat és akivel nem lehet tervezni. Hát legyen.
Még az is elhangzott, hogy mivel az albérletért kevesebbet fizetek így, voltaképpen csak nyerészkedésből vagyok vele. Az ugye már nem járta ki a szerencsétlennek az agyát, hogy a pasim is csak a felét fizeti a bérleti díjnak, tehát ez neki pontosan ugyanúgy megéri anyagilag.
Szóval ja, a Gyakorin bőven elég, ha nem adod lényegesen a szinted alá, rögtön aranyásóznak. :D
Jaja, itt már az is le van aranyásózva, aki hagyja, hogy a pasi meghívja kávéra🤣Ezeket csóró incelek írják, nem kell velük foglalkozni.
22
A vicc az, hogy nők (vagy magukat nőknek kiadó trollok) is a torkomnak estek, mondván, hogy biztos elhagynám a párom, ha elveszítené a munkáját vagy lebetegedne.
Mintha az ember ugyanazzal a hűséggel, szeretettel és odaadással tartozna egy random randipartnernek, mint a PÁRJÁNAK...
Egyébként hozzáteszem az is érdekes jelenség (amiben én vagyok, voltam)vannak férfiak akiknek van csomó pénzük mégis elkerülik a nők.
Itt vagyok például én nekem akkor is nehezemre esett pár találni amikor ruppótlan voltam meg akkor se volt könnyű amikor csúcsra értem.
Nem vagyok a legtökéletesebb kinézetű férfi meg a legokosabb se de azért ezeknek az ellentéte sem.
Jártam márkás cuccokba 10 évvel ezelőtt, volt rajtam vastag aranykarkötő volt a külföldi rendszámú nagy SUV-om is 10 évvel fiatalabb volt,de mégse volt az,hogy minden nő az én ölembe akart volna ülni, hozzáteszem elfogadtam volna nyilván de sose hajtottam erre rá
Nekem az egyik sugar daddym volt ilyen, milliárdos, nem is nézett ki szarul, DE kontrollmániás és iszonyatosan öntörvényű volt, ezért nem jött össze neki egy kapcsolata sem. Hiába van sok pénzed, ha tudsz egy egészséges kapcsolatot fenntartani, mert személyiségbeli problémáid vannak.
Nekem összejött mindig cicus még ha nehezen is , lehet van igazság abban is amit mondasz de ha nem ilyen lennèk nem is tartanèk ott ahol tartok.
A milliárdos csókàval nem tudok versenyezni tuti de abba is biztos vagyok,hogy annyit te nem tudtál összereszelni mint amennyi nekem van.
Egyébként nekem a legnagyobb boldogság megadatott mindig is arra vágytam, hogy apa legyek.
Úgyhogy nekem nem hiába van a pénzem,ja és a feleségemet is szeretem és most több okból is nagyon depis van olyan amiről én tehetek van olyan amiről ő van olyan amiről egyikünk se , ezért jobban kifogom neki mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!