Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett ekkora divat a...

Miért lett ekkora divat a nőket aranyásónak nevezni?

Figyelt kérdés
A régi időkben mindig olyan párt kellett találni a lánynak, akinek van pénze. Manapság a nőket elítélik, ha valaki jó fizetésű pasival van együtt. Egyébként most nem kezdem el sorolni, de nagyon sok milliomos nő van itt Magyarországon manapság, akik teljesen egyedül érték el a sikerüket. Őket nem nevezik sikeres nőnek vagy hasonlók, hanem szintén aranyásó szóval illetik, vagy nem veszik figyelembe a létezésüket. Azt hiszem a férfiak egyre inkább rosszabbul teljesítenek és a sikeres nőkön élik ki az anyagi problémájukat. Ti hogy látjátok? Engem sosem zavart, ha valaki inkább idősebb pasival van a pénze miatt. Sőt én kezdem azt érezni, hogy gyakran tényleg szerelem van mögötte és nem a pénz iránti vágy. Talán a pasik nem tudnak elvonatkoztatni az irigységen túl és kicsit jobban átlátni a dolgokat.
ma 04:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
43%

Manapság a nőknek ugyanakkora esélye van jól fizető szakmákhoz, vállalkozásokhoz, mint a férfiaknak, és vannak is sikeres nők (most a NER nagyasszonyairól ne beszéljünk). Ennek ellenére nyilván van akinek büdös a munka, és inkább élősködne. Ez a kettő teljesen más, és kétlem hogy bárki keverné őket.

Szintén kár idekeverni a korkülönbséget. Köztünk is hatalmas a különbség a feleségemmel, de ebben semmi anyagi nem volt, ami azt illeti, elég gazdag családból származik. De emellett nagyon sokat tesz is azért, hogy meglegyen a betevő.

ma 05:32
 2/32 A kérdező kommentje:
"Büdös a munka" : Magyarországon egy csomóan nem dolgoznak, mert betegségeik vannak, általában hatalmas szegénységben is élnek. Én ezt se keverném ide. Nekem valahogy úgy tűnik, ahogy a politikai dolgokat, az aranyásó szó se érti az emberek többsége. Talán pont ezért mondják a sikeres nőkre is. Lehet, hogy te még nem találkoztál ilyennel, mert férfiként nem érint, de elég sok milliomos nőtől hallani, hogy aranyásó szóval illetik.
ma 05:44
 3/32 A kérdező kommentje:

Pontos jelentése: olyan személyt (jellemzően nőt) jelöl, aki nem szerelemből, hanem a másik pénze miatt vesz részt egy párkapcsolatban.

Ennek ellenére a gazdag, szingli nőket is ezzel a szóval illetik. Azt hiszem sikerült megfejteni, hogy miért is mondják az összes sikeres nőre. Az emberek nem értik a szó jelentését.

ma 05:50
 4/32 anonim ***** válasza:
59%
Kérdés, hogyan lett milliomos? Most már lehet sikeres, gazdag, ha az elején “aranyásóként” indult. Egyébként leginkább a fiatal csajokra használják, akik csak a pénzes fiúkkal kezdenek. Bármilyen jó pasi lehetsz, ha csóró vagy nem kellesz nekik. Nem kell ezt túlgondolni😀
ma 05:53
 5/32 A kérdező kommentje:
Hát vannak nők, akik elvárják, hogy legalább annyit keressen a pasi, mint ők. Csak szerintem kiforgatjátok a lényeget. Valójában nem a pénz érdekli őket, hanem az agyi szint ne legyen túl alacsonyan.
ma 05:57
 6/32 anonim ***** válasza:
37%

"Ennek ellenére a gazdag, szingli nőket is ezzel a szóval illetik"

Akkor beszéld meg ezt azzal a maroknyi emberrel, mert én ilyet nem tapasztaltam.

ma 06:14
 7/32 anonim ***** válasza:
68%

Én jól keresek egy multinál, korábban is így volt ,csak más cégeknél. Azok a nők akik körülöttem dolgoztak vagy viszonylag gyakran látták, észre sem vettek amíg meg nem vettem az új kocsimat. Nekem a lakhatásom volt mindig az elsődleges, de azt csak néhány munkatársam látta.

Havi 1 bepróbálkozik, volt amelyiknek 2 gyereke és férje is van. Bár utóbbi nagyon szép, de megérzésem szerint olyant keres aki eltartja a gyerekeivel. Nem a 2 gyerek a probléma, hanem , hogy azután kezdett érdeklődni, hogy meglátta az autómat miközben leparkoltam a cégnél.

ma 06:16
 8/32 anonim ***** válasza:
69%

Igen van nagyon sok gazdag sikeres nő aki tanult és megdolgozott a pènzèèrt.

(Orvos, ügyvéd stb)

Viszont biztos vannak olyanok is szép számmal aki rafkós, számító volt és egy cégen belül nem megérdemelten jutott feljebb a ranglétrán a nemiszervènek köszönhetően .

És onnantól már lehet tetszelegni,hogy nőként milyen sokra vittem...

ma 06:29
 9/32 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek! Látom tényleg más-más jelentése van mindenkinél ennek a szónak, de még a sikeres nőnek is.

A kocsis sztorihoz annyit tennék hozzá, hogy valószínűleg megnőtt az önbizalmad és arra figyeltek fel.

ma 06:40
 10/32 anonim ***** válasza:
76%

1. Ehhez mindig két ember kell. Amíg vannak olyan férfiak, akiknek megéri pénzelni szép nőket, csak mert nekik mindenképp jó nő kell, addig lesz is olyan nő, aki él ezzel. Kereslet nélkül nincs kínálat és nem kell mentesíteni ez alól a férfiakat, ez pont olyan felszínesség a részükről is.

2. Ha nekik amúgy így megfelel, akkor kit érdekel mások véleménye. Szerinted érdekli őket, hogy Munkásjózsi ezt elítéli?:D

3. Jellemzően azokat a férfiakat frusztrálja ez, akik örülnének, ha lenne annyi pénzük, hogy jó nőjük lehessen VAGY szívesen születtek volna jó nőnek, hogy ők is aranyáshassanak. A frusztrációt általában az irigység táplálja.

ma 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!