Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kajacsinálós videókban...

A kajacsinálós videókban miért divat hozzávágni mindent az asztalhoz, dobálni, stb? Ez vicces akar lenni?

Figyelt kérdés
Úgy van összevágva a videó, hogy gyorsan egymás után az látszódik, ahogy hozzá csapódnak a cuccok (lapka sajt, kanál, bármi) az asztalhoz, vagy belebaxxnak valamit a tányérba, stb... Mostanában látom ezeket, valami divat lehet, de nem nagyon értem, hogy mit kellene érezni ettől. Hogy vicces, vagy érdekes, vagy mit?

szept. 9. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Ezzel jelzik sokan, hogy valójában a nép még mindig egy civilizálatlan tuskó, akik a dzsungelben élnek...
szept. 9. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Az ASMR miatt.
szept. 9. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Gyorsitva van, a felesleges mozdulatikat nem mutatják(mikor pl ráteszed a sajtot, csak azt hogy már rajta a sajt) mert a fel perces video másképp 10 perces lenne
szept. 9. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Látványos, felkelti/fenntartja az emberek figyelmét. Gondolom egy olyan videót nézel ahol nincs narráció, szóval ott ilyeneket csinálnak a műsor részeként.

Mindenhol ezt csinálják amúgy, ha láttál már egy reklámot is életedben, akkor garantálom hogy az is el volt tulozva, vagy drámainak volt feltuntetve a termék.

Manapság meg pláne mindenki főzős videókat tesz a netre, szóval kell valami vizuális extra amivel emlékezetessé teszi magát a videó készítője.

szept. 9. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Az semmi. Végigolvastam egy leírást: "majd ha az élesztő életre kel, duplázódva lesz az egész"

Ez nem a league of legends itt semmi se duplázik!

szept. 9. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:

2: ohh... és ez az embereknél valóban kiváltja azt az "asmr" érzést?

3: de ezekben nem csak odateszik, vagy bemutatják, hogy már ott van, hanem láthatóan csapódnak, ütődnek a dolgok

szept. 9. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:

4: igen, beszélni nem szoktak ezekben!

Hát igen, a reklámokban teljesen egyértelmű, hogy pl az ember berak egy always betétet, nem kezd el rögtön önfeledten ugrándozni (xd), de ott teljesen egyértelmű számomra is, hogy mit akarnak ezzel kifejezni. Csak ennél a csapkodós dolognál nem értettem, hogy ez vicces akar-e lenni, vagy milyen, belőlem semmit nem váltotott ez ki.

Köszi mindenkinek eddig:)

szept. 9. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is feltűnt ez a jelenség, nekem sem tetszik. Meg amikor pl. a pucolatlan hagyma fölött csettintenek egyet és átváltozik megpucolt, felkockázott hagymává. Én személy szerint jobban díjaznám az ilyen bohóckodásoktól mentes videókat, bőven elég lenne egy kis tálból a már előre kikészített, felkockázott hagymát simán csak beleönteni a serpenyőbe.
szept. 9. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Hozzávágni? Nézz pár kajacsinálós videót a howtobasic oldalon! Na, ott van hozzávágás!
szept. 10. 07:36
 10/10 Szolovjov ***** válasza:
Elek Zoltán nem szokott ilyet.
szept. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!