Szerintem ebbe semmi humoros nincs, valószínű pont elromlott az ablaktörlő és szeretett volna hazajutni az esőben ez a család. A videó készítője is egy bunkó paraszt, videózza őket és vihog közbe.
Egy ismerősöm osztotta meg facebookon, és elgondolkodtatott, hogy miért vicces ez egyeseknek..
Minden empátiával feléjük, ez a megoldás oltárira mókás sufnituning :D
aug. 13. 08:46
2/11 anonim válasza:
Szerintem is röhej. Pont elromlott az ablaktörlő, persze... nem az egész autó egy elhanyagolt lelakott foskazán, és nem első ránézésre egy igénytelen brigád aki benne ül.
Ez biza vicces, nem is kicsit :D
Lehet továbbosztani a "Jóvanazúgy" csoportba, bár alighanem megtörtént ez már.
aug. 13. 09:05
3/11 retektorta válasza:
Szerintem röhejes, bár én láttam ilyet élőben. Gyerekkoromban voltunk külföldön egy ismerős családdal, és nekik tényleg pont akkor elromlott az ablaktörlő, és valami hasonló megoldással haladtak hazafelé. Nyilván mindenki röhögött, ők is.
aug. 13. 09:36
4/11 anonim válasza:
"A videó készítője is egy bunkó paraszt, videózza őket és vihog közbe."
Alávágott a hang. Kb minden vicces videó alatt ez a röhögés hallható. Ne vedd már ilyen véresen komolyan. Nem az emberek érzéketlenek, te vagy túl érzékeny.
aug. 13. 09:39
5/11 anonim válasza:
Ahogy húzgálja,az tényleg vicces.De nem azért,mert elromlott,nyilván erről nem tehetnek.
aug. 13. 15:34
6/11 anonim válasza:
Ez eleve egy poén videó, amit azért gyártottak, hogy szórakozz rajta. Ha te erre sem vagy képes, akkor el kellene gondolkodni.
aug. 13. 16:25
7/11 anonim válasza:
pont elromlott..ahhoz képest elég begyakorolt mozdulatok ezek a hátul ülőnek
aug. 13. 19:16
8/11 anonim válasza:
Ha már komolyan akarunk beszélni erről: a magyar KRESZ szerint csak olyan járművel vehetsz részt forgalomban, ami közlekedésre alkalmas. Az ilyesmi nyilván nem az.
aug. 13. 19:20
9/11 anonim válasza:
Istenem, de komolyan veszi valaki a dolgokat!
Persze hogy vicces!
aug. 14. 00:04
10/11 anonim válasza:
Nevetséges egy látvány, persze hogy röhögnek rajta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!