Miért lett ekkora divat a nőket aranyásónak nevezni?
Van egy bizonyos réteg akik elvárják, hogy a férfi mindent is fizessen nekik mert az jár nekik szerintük.
Az ilyen nőket ebbe a kategóriába sorolnám.
De azt azért meg kell említeni, hogy nem csak a nőkkel van a gond, hanem azokkal a férfiakkal is akik aranyásókkal akarnak lenni.
Soha nem voltam olyan személy aki egy randi végen problémázott a számlával, számomra alap volt, hogy én fizetek az első randin mindent.
De olyan nővel biztos, hogy nem lettem volna együtt aki már az elején kéri, hogy vegyek neki táskát vagy bármi drága holmit.
Van annyi normális nő a világon, semmi szükségem egy olyanra akinek az a fontos, hogy mit tudok neki megvenni amire lehet szüksége sincs de azért mégis na.
Tökmindegy minek nevezzük, mióta világ a világ a nők a gazdag pasikat keresik. Már akkor is amikor még pénz se volt, a jobb vadász aki több husit vitt a barlangba kapta a jobb őscsajokat. Szóval nem feltétlenül és minden esetben tudatos dolog ez, evolúciós törvény.
Én ezeket nem veszem komolyan. Akkor is aranyásóznak, ha csak annyit mondok, hogy keressen már annyit a férfi, hogy legalább a SAJÁT részét tudja állni a kapcsolat alatt programokon, nyaraláson, hogy olyan életet tudjunk együtt élni, amilyet én egyedül is élek a barátaimmal, mert nekem az nem élet, hogy munka aztán itthon döglés 365 napban. Már ezen is megsértődnek azok, akik viszont ilyen életet élnek, mert másra nem telik, mert az jön le nekik (nyilván jogosan), hogy nekik akkor nincs esélyük egy olyan nőre sem, aki nem is luxust vár el, nem kell neki menő autó, drága ajándékok, de ők még így sem esélyesek nála.
Pedig ahhoz, hogy kicsit tartalmasabb életet tudjon élni az ember, nem is kell megtriplázni a fizetésedet, gyakorlatilag +50 ezer forintból már lehetne valamit kihozni.
Azért a "büdös a munka" és a "nem tud dolgozni, mert betegsége van" igencsak eltérő fogalmak, szerintem nincs ember, aki a mélyszegénységben elő, 40-es, rokkantnyugdíjas szívbeteg Icukát learanyásózza, mert Józsi a napszámból eltartja...
Aranyásónak én még csak azt hallottam bélyegezni, aki megtehetné, hogy dolgozik valamit képességeinek megfelelően, de nem hajlandó, mivel közel 0 befektetett energiával szeretne luxuskörülményeket elérni, és ezt sokkal könnyebb megkapni pusztán a jó kinézettel, "ajándékba". Nem is feltétlenül a pénz miatt kell együttlennie mással, elég ha a kapcsolatból más módon profitál, például úgy kerül magas pozícióba indokolatlanul magas fizetéssel, hogy nincsenek meg hozzá a képességei/tudása/tapasztalata, hanem csak "beteszi" a párja. (Sok egyedülálló sikeres nő indul így, aztán lehet, hogy belejön, és utána egyedül is megállja a helyét, de valószínűleg más módon soha nem lett volna lehetősége kipróbálni, mire képes. Nem ezzel kevered?)
"Engem sosem zavart, ha valaki inkább idősebb pasival van a pénze miatt. Sőt én kezdem azt érezni, hogy gyakran tényleg szerelem van mögötte és nem a pénz iránti vágy."
Engem (nőként) sem zavar, de a véleményem megvan, hisz leírtad, hogy A PÉNZE MIATT, ez üti a szerelmet, és ugyanezt gondolom arról, aki fiatalabb pasival van a pénze miatt, nincs köze a korhoz... Csak idősebb pasinál egy kívülálló meglátásaiból is valószínűsíthető, hogy tényleg csak a pénz a kapcsolat összetartója, míg fiataloknál jobban elhisszük, hogy biztos szereti, holott ez egyáltalán nem biztos (maximum nem kell hányáscsillapítót bevennie a szexhez 😀).
A lényeg, hogy mindenki legyen azzal, akivel akar, azért, amiért akar, de én erre nem vágyom (és igen, kicsit lenézem azt, akinek annyira sekélyes, felszínes gondolkodása van, hogy a mindennapokban nincs szüksége igazi szeretetre, megértésre, társra stb., mert elég neki, hogy a másiknak van pénze, amit költhet. Nyilván nem lennénk barátnők sem, de ez nem baj, mert szerencsére úgysem azokban a körökben forgok 😀)
"A frusztrációt általában az irigység táplálja."
Na már megint ide lukadunk ki, hogy biztos irigy az, aki megszól valamit.
Ez egy akkora kreténség, hogy hihetetlen, de nyilván azok gondolkodnak így, akik tetszelegni akarnak valami önmaguk által kreált fogalommal.
De most komolyan, egy férfi miért lenne irigy egy gazdag nőre?
"vitte valamire a nő az életben"
Hát, itt jellemzően nem a rövidhajú, 90 kilós, 155 centis Gizike ennek a nyertese megint, hanem 99% olyan nő, aki odariszálta magát a főnök orra alá.
Feministák épp ezen pattognak, hogy ők nem a külsejükkel akarnak előrébb jutni, hanem mert szimplán nők. Na ebben talán meg is értem őket. Nem világos, hogy miért kizárólag a férfiakat gyűlölik, és nem ezeket a haszonleső goldigger lotyókat.
Egyébként azért nézzünk szét, nagyon sok golddigger beállítottságú, kinézetű nő van és szerintem a legtöbb nem találja meg amit keres .
Nincs annyi
Lehet ezzel is sokat mondok ,hogy a felnőtt férfiak 10%-a jöhet szóba a sok pènzèhes nőnèl és a legtöbb hölgy nem tud maradandót ,, alkotni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!