A fiataloknál ezek szerint soha nem lesz divat a használt ruha vásárlás?
Turkálóban igazi kincseket találni, olcsó áron
Amire a legbüszkébb vagyok, az egy elegáns felhajtott gallérú kötött kardigán.
Szerintem az sokkal menőbb, ha valaki olcsóbban vett drága ruhákat.
Oké, csináljanak azt amit akarnak, de én csak ajánlani tudom a turkálókat
2#
Szerintem nem 2 szót kéne kiemelni a kérdésből
2
Szerintem meg de, mert így semmi értelme a kérdésnek.
Miért ne lenne fiataloknál divat a ruhavásárlás?
Rendszeresen turizok, nagyon sokan dicsérik a ruháimat, sokkal többen mint mielőtt turiztam. Ha kérdezik soha nem hazudok arról, hogy honnét van, és emiatt negatív visszajelzést még soha nem kaptam, sőt!
A turizókat max azok nézik le, akik gazdagnak akarnak kinézni, de valójában nagyon nem azok.
3# Azt hittem, mindenki zsigerből tudja, hogy mi számít menőnek a fiataloknál 🤷🏾♀️
De, hát az öregeknek ezt is magyarázni kell
Mi szerint? Én sem értem mire hivatkozol.
Régen is vettek ruhát a fiatalok turkálókban, ma is vesznek ugyanúgy.
Nem menő az, ha olcsón veszel drága ruhát :D mi ez az ovi, hogy te apád erősebb, vagy a te kardigánod olcsóbb? :D
A kérdésből az látszik, hogy te egy nagyon fiatal és butuska lányka lehetsz aki azt hiszi azért "menő", mert ő vesz használtan ruhát, míg mások szerinted nem.
Fel kell nőnöd idővel és majd visszatekintesz erre a buta kislányra, remélem tanulságos lesz.
4#
Az a felfogás van náluk, hogy minek vegyék meg használtan, amikor a boltban is megvehetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!