Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az országban annyi...

Miért van az országban annyi bolond, problémás ember?

Figyelt kérdés

Ezt most komolyan kérdem. Az utcán szembejövő magában beszélő őrülteket leszámítva-abból is kiemelkedően sok van-szokatlanul sok mentálisan beteg ember van.

Nő aki bírósági végzést kapott, h nem látogathatja a gyerekeit, egy közelebbi ismerős skizofrén lett(diagnosztizálták), egy másik közveszélyes ha nem szedi a gyógyszereit, a 10 házas utcánkból 3 szomszéd bolond (egyik időnként idegen nyelven kiabál nekem, másik minden alkalommal bemutatkozik).

Az exem sem volt normális, azért is lett ex..egy másik 15 macskával és 5 kutyával él, elájulsz ha bemész a házba. Kirándulás közben is láttunk ilyeneket, egy nő pl odajött hozzánk h az összes fát ki kell vágni az erdőben mert életveszélyesek, bármikor kidőlhetnek..és tudnék vég nélkül sorolni.

Én évtízedeket éltem külföldön, ilyen durván sehol sem láttam.

Mi lehet az oka? A kommunizmus? A történelem? Valami rejtélyes helyi sugárzás? A reménytelenség, taposómalom? Egymás utálata?

Nagyon furcsa és szomorú.

Légyszíves ne írjatok a pártokról, mert az engem nem érdekel. Valami komolyabb mögöttes ok kell hogy legyen.

nov. 1. 08:07
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Az elég baj, ha elolvastad. Szövegértelmezésre lenne szükség.

Komolyan,le fogom írni 100X egy lapra magamnak: kerüld el a gyakorit!

Hátha megjegyzem.

A"nem nézek többet tévét" működött még huszonévesen is.

Mindig csak kvra felhúz.

nov. 8. 10:39
 32/32 anonim ***** válasza:

Ez a kerdesed:

Miert van annyi problemas, bolond ember ?

Valaszod az elso bekezdesben: Az utcán szembejövő magában beszélő őrülteket leszámítva-abból is kiemelkedően sok van-szokatlanul sok mentálisan beteg ember van.

Az orulteket leszamitva azt jelenti, hogy oket nem veszed figyelembe, a MARADEK, tehat a mentalisan beteg ember=problemas, bolond.

Sajnalom, ha nem sikerul megertened azt, amit irsz.

nov. 8. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!