Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megismertem egy srácot és...

Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?

Figyelt kérdés

Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.

Vagy talán csak nem nagyvilági ?

okt. 27. 23:18
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
48%

Édes istenem, ezt a sok túlagyalást, a múlt sérelmeit tovább a jövőbe

belefilózást, na ez a legrosszabb.

Én csak a személyes időtöltés-hangulat stb ből itélek meg valakit.

Minden ilyen pötyögős kommunikáció falsch.

Ezért nincs is se FB, se semmi ilyen az életemben. És mennyivel boldogabb vagyok nélkülük.

okt. 29. 15:48
 52/57 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz és sajnos utolsó, teljesen igazad van. Ezek a sorok most kijózanítottak és felismerésekre jutottam , bár ennek már nagyon nehéz lesz a mélyére ásni, de többet ér , mint sorozatosan ilyenekbe futni a neten.
okt. 29. 17:56
 53/57 anonim válasza:
Eleg szomoru hogy ugy itelik meg az embert hogy hany likeot kap. Ez nem ugy megy ferfiaknal mint a noknel hogy a csaj kiteszi a s.gget aztan jon 500 pasi like. Ferfiaknal csak a diszpávák kapnak 100 likeot akik grimaszolnak a kameraba meg lenézően néznek közben úgy pózolnak. Na akkor annak a 15 éves posztolónak összegyűlik a 100 like, igaz ebbol 90 like az 13 éves lányka akinek ez tetszik. Komoly férfinak 5 like ja van egy bejegyzés alatt
okt. 30. 09:16
 54/57 anonim ***** válasza:

51-es vagyok.

Ezért nem tudnak a mai tinik és 20-onévesek normális kapcsolatot teremteni és élvezni, mert folyton azt figyelik ki kit követ, mit és mikor ír, vagy nem ír. Ahelyett hogy a strandon pl meghívná egy ebédre pl

okt. 30. 09:23
 55/57 anonim ***** válasza:
Nőknek se mindnek olyan az ismerősi köre hogy folyton like-olnak. Mernének is like-olni, mikor az asszony megtiltotta. Akinek tele van szinglikkel az ismerősi köre, vagy olyanokkal akik váltogatják, és nőknek rajonganak, persze ott agyonlike-olják az ismerős nőket. De normál nőnek se jön sok like hiába jó a kép, meg nem fognak fura értelmi állapotban lévő barátnők se ömlengeni alatta a nőnek hogy olyan szép vagy drágám, miközben tök átlag kép.
okt. 30. 10:49
 56/57 anonim ***** válasza:

Én nem posztolok, csak ha valami nagyon fontos van, pl.aláírást gyűjteni, hogy ne építsék be a Fertő-tavat.

De ez így évente 1-2×. Régebben ha valami miatt nagyon boldog voltam azt is megosztottam, de mostmár ilyen sincs.

Meg is szűntem létezni annak a 495 embernek, aki az ismerősömnek vallja magát.

Kb 5-10 emberrel tartom a kapcsolatot, ezek közül többnek nincs fészbukja.

A fbot csak információszerzésre és segítségnyújtásra használom. Így is idegesítő de az állatmentés miatt nem törlöm a profilom.

Aki a fbon keresztül próbál emberi kapcsolatokat ápolni..hát végülis szíve joga, csak nem lesz neki.

okt. 30. 11:06
 57/57 anonim ***** válasza:
Facebook egy pocegodor
nov. 8. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!