Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megismertem egy srácot és...

Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?

Figyelt kérdés

Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.

Vagy talán csak nem nagyvilági ?

okt. 27. 23:18
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Szóról - szóra ugyanezt gondolom , amik az utolsó két válaszban szerepelnek...

És talán a féltékenység helyett jobb is a kontrolláló kifejezés. Ezt abból gondolom, hogy azonnal jött a válasz , miszerint " arról volt szó, hogy kihagyom pár napig. " De hát szó sem volt erről , annyi volt, hogy ezt ő írta, én meg ,hogy majd meglátom , már gondoltam rá, majd megmutatják magukat az elkövetkező napok.

És valóban olyan sutának, butának,langyosnak tűnik , nem esnek le neki dolgok.

Igen, nem baj, hogy ez így alakult.

Kellemes kikapcsolódást , jó futást , feltöltődést. Na igen és a szeretetről szóló idézeteket is megossza egymás után háromszor. Majd másnap mégegyszer. Nem hiszem el... Gáz a fazon valószínű. 😁

okt. 28. 21:41
 42/57 A kérdező kommentje:

Csak most láttam a 40- es választ. Valahogy elkerülte a figyelmemet.

Nagyon nagy elhatározás kellett, hogy kimásszak, sajnos én sem voltam rendben lelkileg , nem foglalkoztam magammal, túl sokat dolgoztam , összegyűltek a dolgok és újra kerestem a bántalmazó kapcsolatot a gyerekkorom révén. Pont olyat, amilyen az apám volt. Már ismertem a működésemet, de már anynira mélyen benne voltam ebben a kapcsolatban , hogy minden tudatnál erősebbé vált a kötődésem és nagyon sajnáltam is ezt a sracot es hittem, hogy jó ember a lelke mélyén. Nagyon sokat bántott és mindenáron gyereket akart, ezzel magához láncolni és ettől a gondolattól kapcsolt be, hogy menekulnom kell és igazából elszöktem. De nagyon fájt , rengeteg ideig vissza akarta magát könyörögni, majdnem megint hittem neki.

És nem, nem érzem magam biztonságban , állandó keszenlétben vagyok, hogy ki akar bántani, elemzem mindenkinek a sorait. :(

okt. 28. 22:26
 43/57 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírások miatt. Nem is látok már , annyi többeljobbal megáld a sors mostanában is, hogy a szememre is ment, nem csak az agyamra.
okt. 28. 22:45
 44/57 anonim ***** válasza:

Köszönöm az őszinte pillanatokat, a betekintést, a múltba, s az életedbe.

Próbálj meg pihenni. Jóéjt #40

okt. 28. 22:54
 45/57 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent , szép napokat kívánok Mindenkinek ! 🥰
okt. 29. 08:25
 46/57 A kérdező kommentje:

Közben írt a srác két órája kb, hogy hülye volt tegnap és sajnálja , hogy ez a félreértés történt és kár ,hogy nem beszéltünk inkább szóban.

Az a baj, hogy szerintem nem csak tegnap volt hülye. Ha ez így menne akkor is, ha kapcsolatba kerülnénk, az már gáz. Nem hiszem, hogy válaszolok neki. Jobb , ha ennyiben marad.

okt. 29. 11:39
 47/57 A kérdező kommentje:
Ja, nem is két órája írt , hanem már hajnalban , elnéztem valamit.
okt. 29. 11:39
 48/57 anonim ***** válasza:

27-es vagyok. Elolvastam azóta mi történt.

Annyira reméltem, hogy nem ilyen lesz :(.

(Én is belefutottam ebbe egyszer.)De nagyon örülök, hogy reálisan látod a dolgokat.

Valószínűnek tartom én is, hogy minél többet beszélnél vele, annál durvábban csinálná ezeket. A kiakadásokat a hülyeségen, a bocsánat kéréseket utána, hogy próbálná a szádba adni a dolgokat.

Szerintem is jobb ha ennyiben marad.

okt. 29. 14:07
 49/57 A kérdező kommentje:
❤️❤️ de jó, hogy vagytok ! 🍀☺️
okt. 29. 14:46
 50/57 A kérdező kommentje:
És 27, leírnád kérlek , hogy a Te eseted hogy zajlott és mennyi idő után lett vége, vagy ez kapcsolat volt már ? Vagy ismerkedés ?
okt. 29. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!