Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megismertem egy srácot és...

Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?

Figyelt kérdés

Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.

Vagy talán csak nem nagyvilági ?

okt. 27. 23:18
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
De azért te ügyes voltál, hogy bepróbáltad.
okt. 28. 20:14
 32/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ ! Meg utána válaszoltam neki, hogy oké , semmi gond , már én sem tudtam egyértelműbben leírni , többször sem és sajnálom, hogy végül így jött össze. " Azóta már órák teltek el és nincs felelet és el is engedem.

Feltűnt , hogy az idővonalán a szeretetes posztokon kívül rengeteg az olyan, amely kapcsolatokról szól és mind ugyanaz : ha elromlik , akkor meg kell javítani és meg kell beszélni és nem elnémulni, eldobni , baráti kapcsolatokról is osztott meg régebben , hogy ki kell tartani a barátok mellett , szerelem mellett is , tehát mind ezek az egy kaptafára íródott okosságok.

okt. 28. 20:26
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Kár lenne túl sokat belelátnod ezek mögé, de olmondom, hogy szerintem ezek mit jelentenek. Azért osztja lont ezeket tovább, mert felismerést váltottak ki benne. Szóval ilyen vagy korábban nem tudta dolgok ezek, és most oszta az igét, vagy korábbi hibázásaira tanulságot. Vagy csak a face algoritmusa feldobta, okosságnak tűnt, és kiengedte az idővonalára. Kár alaposabban elemezni. Szerintem a Zámbó Jimmy dal volt a legnagyobb rizikó faktor. Be is igazolódott. Kicsit lassú a srác. 😂
okt. 28. 20:31
 34/57 A kérdező kommentje:

Igeeeen, nagyon lassú ! 😂

Úristen , kegyetlen. Mostmár csak nevetek ezen a félresikerült sztorin , egyébként lehet , hogy túl féltékeny típus is.

Az amúgy most jutott eszembe, hogy elképzelhető, hogy az volt a gondja , hogy ugyanúgy elmentem futni nem törődve azzal, hogy találkozhatnánk. Az igazság az, hogy anno valaki miatt teljesen felborítottam az életemet, elhanyagoltam a sportot , a barátaimat , lemondtam mindenről szinte az első pillanattól, annyira beleszerettem és minden az ő akarata szerint történt. De szó szerint minden. Később kiderült , hogy óriási hibát követtem el és azóta én vagyok az első. Semmit nem halasztok el, nem mondok le senki kedvéért , ez annyira mély nyomot hagyott bennem. De ezzel nem azt mondom , hogy később nem alakulna át a programom, természetesen hajlandó vagyok sokmindenre, adott esetben egy kapcsolat lesz az első. De soha többé anélkül,hogy ismerném a másikat. Soha többé nem hanyagolok addig semmit és senkit.

Ha leírta volna , hogy nézd , én ezt és ezt gondolom , akkor leírtam volna neki ugyanezt. Mivel ez az igazság.

De ez csak teória , hogy ez jelentett neki gondot , szerintem a Messenger is benne van.

Hu , de bonyolult már itt minden a mai világban , nem olyan már az ismerkedés sem, mint régebben. Nem is vagyok benne jó , nem is voltam soha :D

Ha valaha mégegyszer ír , amit nem hiszek es ezekután rá is jöttem , nem is illünk ossze , akkor azért kedvesen válaszolok majd neki. Mert egy jó asszony mindent megbocsát.

okt. 28. 20:44
 35/57 anonim ***** válasza:
68%

Huu te, “agyoncsaplak” ezért a befejezésért. 😂 Itt vagyok, koncentrálok hogy figyelmesen végigolvassan a válaszoldat, szinte jegyezetelek is magamban higy miről mit gonsolok, erre egy ilyen befejezéssel eltöröltél minden értékest, amit megfigyeltem, és kékhalál. Innen is üdvözlöm a srácot, a kiváló zenei ízlése miatt.

De ami fontos végül nem feledtem, emlékszem. Az első egy észrevetel, miszerint nem tudom miből gondolhatod hogy féltékenykedő típus a srác. Itt vagyok a kérdés eleje óta, de erre nem láttam okot. Talán nem is láthattam, mert nem mutattál morzsát.

A másik egy red flag volt ami veled kapcsolatos. A korábbi írásodban felvillantottál egy vészjelzőt a fejemben, amikor futásról írtál, a ragaszkodásoddal. Gyanússá váltál, hogy itt valami nem stimmelhet veled. De most a vészjelzésnek hivatalosan is vége, mert kérelem nélkül is magyarázatot adtál a viselkedésedre. Na de hogy ne ezzel zárjam a levelem, egy észrevétel a nagyobb képből is. Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan felderíted a férfiút. Kezdeményező vagy, ami jó. És mindezt gyorsasággal teszed, és a rád jellemző alapossággal. Szimpatikus nő lehetsz.

okt. 28. 20:57
 36/57 A kérdező kommentje:

😂😂

Köszönöm , nagyon köszönöm ! 😘

A féltékenységet talán csak abból, hogy ezen a láthatosági állapoton sokat pörgött. Leírtam neki az igazat, de csak folytatta, hogy de ezek férfiak ? Aztán a válasz nem volt számára kielégítő , tovább rugózott , hogy de ennek csak van valami oka. Hát mondom már imént elmondtam. Utána , hogy tök fura , meg ilyenek , én már nem is tudom. De lehet , hogy tévedek és csak egyszerű kérdések voltak a részéről.

Talán túlzásba is viszem a futást, ez az egy, másfél óra hossza kikapcsol , amit a természetben töltök töltök.

De már szeritmem ha valaki ezidő alatt akár velem találkozni , automatikusan beindul bennem az az ellenérzés. A régi férfi elérte nálam, ne járjak futni , mert akkor minden férfi engem néz és ehelyett lehetnék vele. Ma már ha erre gondolok, a hideg is ráz , a vége az lett, hogy nem mehettem sehova , már azt is sérelmezte ,ha anyával beszélgetek , egyszerűen nagyon beteg volt és ott sem láttam a jeleket. Lehet , már azóta ott is vészjeleket fedezek fel, ahol nincsenek is. :(

okt. 28. 21:10
 37/57 A kérdező kommentje:
- töltök
okt. 28. 21:11
 38/57 anonim ***** válasza:

Érdekes, egyrészt nem valami értelmes (Zámbó J, szeretet, kapcsolat posztok) másrészt kontrolláló típus, és igen, sajnos értetlen is mivel nem egy észlény, vitatkozni meg nem szeret de azért ő vitatkozhat hogy miért nem találkoztok korábban. Hm elég nárci beütése van, ezzel hogy neki szabad valamiket amiket neked nem.

Szerencsés vagy hogy kihagytad.

okt. 28. 21:18
 39/57 anonim ***** válasza:

17 vagyok megint

Én is futó vagyok, látom te is futsz. Hagyd a fenébe ezt az alakot, az életben nem fogtok passzolni egymáshoz. Két külön világ vagytok. Soha nem fogja megérteni, hogy miért mész futni ahelyett, hogy vele találkozz.

Ami a posztjait illeti, még az is jobb lenne ha semmit nem posztolna, minthogy ilyen semmitmondő hülyeségeket.

okt. 28. 21:19
 40/57 anonim ***** válasza:
Hu.. basszus. Ez amit a vége felé írtál rohadt nyomasztó. Az exed egy igazi bántalmazó állat. Lelkileg támad, és addig naomaszt amíg tönkremész benne. Persze azt elimerem, hogy ez részéről valamelyest érthető, mert irányíthatóvá válsz általa. Nem ok nélkül oly széles a szociopaták eszköztára, tárháza. Biztos tudnál rengeteget beszélni saját tapasztalatból, hogy milyen egy ilyen elnyomó személyiségű társsal együtt élni. Már ha ez társat, meg élést jelent. Lehet hogy nem voltál bizikálisan börtönben, de lélektanilag bettecben biztosan. Amúgy ebből hogyan másztál ki? A tippem, hogy az ilyen ember önnön sorsának csapása, szóval magát pusztította el, magát tette tönkre. Nem azt mondom hogy meghalt, csak annyira taccsra vágta magát a mérgező személyiségzavarával hogy már nem tudott lenyomva is tartani téged. Nem azt mondom hogy már akkor is ilyen ‘erős’ voltál, de hogy erősebbé kellett válnod mellette/miatta abban biztos vagyok. Érdekes történet lehet a tied. Nem azt mondom hogy jó, és felhőtlen, de érdekes. Hm… Egy Harry Potter részlet jutott eszembe. “Nagy tettekek.” Csak hogy el ne felejtsem. A mostani majdnem csávód, lehet hogy féltékeny, de én inkább paranoiás gyanakvóbak mondanám. Lehetne akár féltékenység is, de ahhoz minimum nővel kellene rendelkeznie, ami meg feltételez nincs -bebaszna ha lenne-. Kiakadni egy zöld pontra, ennyire… Hihetetlen. Adok neked egy piros lézeres pointert, játsz vele kedvedre. 🪄Pointer nem volt, ehyett íme egy varázspálca. Használd bölcsen. Akartam még reagálni a futásodra is, - én speciel kerékpározom - de már kezdek félni hogy elveszik az írásom, mert elbénázom és félrekattintok, úgyhogy hamar befejezem. A jó megfigyelésed, és alapos elemzésed is gondolom a múlt hozadéka. Ez is egy red flag lehetne de már ismerem az okát honnan alakulhatott ez így. A túlélés érdekében az ösztöneid kiélesedtek. Azt hiszem te még mindig nem érzed magad biztonságban.
okt. 28. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!